MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#34151 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině.....

2015-01-21 21:03

#34142: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, soudruh Janukovič se sešel se soudruhem Putinem, zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#34152 Re: Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-21 21:04

#34127: - Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.  

 spam? to je bohužel velmi smutná realita současného Hradu.....

Člověk s tituly z jazykové fakulty oslovouje v dopise, jak ten nejodpornější Stbák. 


Nepřihlášený uživatel

#34153 Zeman a zločinci kolem něj.....

2015-01-21 21:05

Je schopen Miloš Zeman naplňovat demokratickou ústavu našeho státu, když odjede na konferenci ruského oligarchy, který je navíc aktuálně z dobrého důvodu západními zeměmi blokován???   Jak se taková věc může stát, jak má být naše země v rodině demokratických států, když demokratické státy uvallí sankce na zločince spolupodílejícího se na ukradení Krymu a Miloš Zeman mu jede "jako prominentní" host žvanit jeho bláboly na konferenci. 


Nepřihlášený uživatel

#34154 Věci nepůjdou tak rychle, jak by asi mnozí občané přáli, ale je zřejmé, že jsou v pohybu.....

2015-01-21 21:06

 Komunistický nácek Miloš Ubu je se Mynářem provázaný. Není pochyb o tom, že mu Sobotka neznačil, jak moc se BIS a Vojenské zpravodajství zajímají o situaci na Hradě.  Jak moc se zajímají o "kamarády" dcerunky, kteří volně přijíždějí a odjíždějí z chráněných objektů aniž by dokonce i Hradní stráž měla možnost zaevidovat kdo v automobilech projel. To vše bezpochyby nastalo, proto se do novin dostala zpráva, že se Sobotka sešel se šéfem BIS. 

Zatím to evidentně nestačilo. Komunistickému náckovi Zemanovi je naprosto jasné, že bez Mynáře to má spočítané a do několika měsíců skončí v abdikaci ze zdravotních důvodů. Bude se ho tam snažit udržet co to půjde. Navíc se evidentně Mynář snaží natlačit do role pokladníka a je možné, že se mu to částečně podařilo, neboť je možné, že Zeman Kellnerovi nedůvěřuje, přestože je také neprosto zjevné, že ten to táhne s ruskou pakáží obdobně jako Zeman a je tedy Zemanovi FSB doporučován, jako "skvělý pokladník", Zeman se ho pravděpodobně trochu bojí, neb evidentně na Kellnera nic nemá a Rusové mu nic poskytnou nechtějí. 

Věci bohužel tak rychle, jak bychom si přáli bohužel nepůjdou. 


Nepřihlášený uživatel

#34155 Problém příznivců Miloše Zemana a to nejen v této diskusi je, že vykřiknout.....

2015-01-21 21:07

.jaký je Miloš Zeman úžasný a jak jej chtějí mít prezidentem, ale nejsou schopni napsat proč je úžasný. Jeslti jim připadá úžasný, jak poslal komunistu a evidentního KGBáka Remka do Ruska na post velvyslance nebo jak jim vyhovují jeho "poradci" od Lukoil Nejedlého počínaje a konče StBákem Čubou. Není zřejmé, proč Miloš Zeman jeho voličům vyhovuje, co jim na něm imponuje, jak jej vnímají. Volili protestně a dnes bych řekl, je jim Miloš Zeman naprosto ukradený, nesledují co říká, nezajímá je to. Přestalo je to dokonce zajímat natolik, že už ani nejsou ochotni přiznat, že jej volili a že mu "věří" že "mluví pravdu". 


Nepřihlášený uživatel

#34156 Zeman je daleko větším zločincem, než jsou ochotni připustit demokraté natož jeho voliči....

2015-01-21 21:08

Je nepochybné, že zveřejnění pozvání demokratických prezidentů a Putina (dalších post bolševických diktátorů), aniž by byla schůzka přijata či odmítnuta je zločinem a pokusem o destabilizaci střední Evropy. 

Pokud by demokratičtí přezidenti přijali a přijeli, stáli by vedle oplzlého hulváta a zločince, který ukradl Krym, který snaží se rozpoutat válku na Ukrajině a možná i v Evropě. 

Pokud demokratičtí prezidenti odmítnou a přijme Putin, může se v ČR stát prakticky cokoliv. Příznivců zločinnosti Putina je zde velmi málo, přesto jsou schopni vyprovokovat celou řadu konfliktů, viz. oplzlosti Miloše Zemana, které jsou bezpochyby jedním z příkladů takové provokace. Jak by také vypadala ruská propaganda v takovém případě? Nechtějí ani oslavit osvobození Osvětimi, tak co je za "demokraty". Přitom oslava osvobození Osvětimi navíc na území ČR, když Osvětim je v Polsku je vlastně naprostým nesmyslem a zneužítím celé oslavy už nyní. Je dobré také připomenout "schopnosti" současné ministra vnitra.

Jak by to vypadalo, kdyby Zeman abdikoval právě z důvodu toho, aby se schůzka s Putinem neuskutečnila, nebyl by nikdo, kdy by se s ním chtěl potkat? Jak moc by to destabilizovalo ČR. Voliči Miloše Zemana si nikdy nepřipustí, že je to zločinec natož aby nahlédli, jak gigantickým zločincem Miloš Zeman je. ..

Situace je velmi vážná, Miloš Zema pravděpodobně pracuje pro FSB 


Nepřihlášený uživatel

#34157 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-01-21 21:09

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako je "zklamala" KSČ :-/, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířili  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky". 


Nepřihlášený uživatel

#34158 Re:

2015-01-21 21:11

#34129: Asenad -  

To Rusko je asi fakt na mizině, když najímá takové idioty!

 


Nepřihlášený uživatel

#34159 Přestože Nejvyšší správní soud prezidentské volby nezrušil....

2015-01-21 21:11

...je potřeba celou lživou a podivně financovanou Zemanovu kampaň znovu přezkoumat. Zeman nestoudně lhal prakticky o všem, čeho se dotkl, o sobě, o jeho rodině, o týmu, o financování, o privatizacích, o oponentech kompletně o všem. Zákon o volbě prezidenta, ale lež nepřipouští. Explicitně navíc zakazuje lhat o sobě a oponentech. 

Ti, kdo porušují volební zákony jsou zločinci, je to jeden z nejhorších zločinů proti demokracii. Vždy v historii pokud někdo porušoval volební zákon v demokracii byl to zločinec a jeho další jednání v politice bylo jen zneužívání moci. Je tomu bohužel tak i se Zemanem. 

Je tedy potřeba situaci řešit a to mimo jiné i proto, že velká část voličů Miloše Zemana už neví proč jej volili, nejsou schopni si to již nyní ani nijak zpětně zdůvodnit, nechápou to. Je velká pravděpodobnost, že neproběhla volební kampaň, ale odporná manipulace za použítí obrovského množství prostředků, o kterých dosud nikdo neví, kde k ním Zeman přišel. 


Nepřihlášený uživatel

#34160 O demokracii....

2015-01-21 21:12

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková demokracie není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá (vyhodnotí), že se demokracie vytrácí a to jak v totalitě tak na druhé straně v "bezbřehém" chaosu. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#34161 Re: Re:

2015-01-21 21:15

#34158: - Re:  

 Nové koště v centrální "bance" CCCP - kremeslké pakáže, zatím pracuje relativně efektivně, zjevně má strategii, přesvědčil soudruha V.I.Putina, že 65 ruských bonů za dolar je tuto chvíli velmi dobrý kurz a ten se snaží už tři dny držet a daří se mu to. 

Pepina, kterou vykopli, toto nedokázala, chtěli po ní nemožné a strategii na ustálení kurzu tedy žádnou neměla, jen vařila miliardy dolarů denně. 

Nový pepík sice také vaří miliardy dolarů denně, ale zatím velmi stabilizoval kurz, ale i tam je asi vše do času. Rusko dnes spustilo zločiny a další vraždění na Ukrajině, což se zítra nejspíše projevů v "důvěře" v ruské bony a hranice 70 ruských bonů bude nejspíše atakována naprosto bez problémů. 


Nepřihlášený uživatel

#34162 Re: Re: Re:

2015-01-21 21:16


Nepřihlášený uživatel

#34163 Proč byl volen Miloš Zeman, aneb blbá blondýna v akci.

2015-01-21 21:18

Voliči Miloše Zemana nejsou schopni říci, proč jej volili, dnes už to možná ani nechápou, stejně nechápou, proč si vzali kdysi ten spotřebitelský uvěr, který je následně uvrhl do těžkých životních situací, ale když někdo oblepí zemi za stovky milionů korun sliby na úžasné věci, proč si ten "spotřebitelský úvěr nevzít". To, že je potřeba nyní ony stovky milionů jeho sponzorům splatit a přidat k tomu desetinásobky, to jeho voličům nedošlo, stejně jako jim nedošlo, že budou muset zaplatit ony krvavé úroky ze spotřebitelského úvěru. Prostě blbá blodnýna

To je také důvod, proč Zákon o volbě prezidenta přikazuje transparetní účty, max. objem prostředků a délku kampaně. Jak tedy vlastně korelují ony stovky milionů o kterých Miloš Zeman tak "elegantně mlčí" a které utratil za ty jeho retro komunistické bilbordy a big boardy se Zákonem o volbě prezidenta? Nijak? Ano nijak s tím nekorelují, bylo to přesně to, co bylo nepřípustné, ale blbá blondýna volčika Zemana, co s tím člověk nadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#34164 Je velmi zvláštní, jak po sobě uklidil slovenský oplzlý pisálek Miloše Zemana......

2015-01-21 21:21

....jeho oplzloti nahradil "rádoby intelektuál" Martin svými dochaplnostmi a sprostotami směrem k minulým pravicovým vládám a apelem na "slušno diskusi". 


Nepřihlášený uživatel

#34165 Výzva Senátu, Sněmovně a vládě ČR

2015-01-21 21:22

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#34166 Re: Výzva Senátu, Sněmovně a vládě ČR

2015-01-21 21:24

#34165: - Výzva Senátu, Sněmovně a vládě ČR 

 1.2. 2015 neděle na Hradčanském náměstí s programem:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v ní - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana v této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností"

Vážné téma:

Příspěvky z této diskuse zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy viz výše) 


Nepřihlášený uživatel

#34167 Re: Je velmi zvláštní, jak po sobě uklidil slovenský oplzlý pisálek Miloše Zemana......

2015-01-21 21:27


Nepřihlášený uživatel

#34168 Re: Re: Je velmi zvláštní, jak po sobě uklidil slovenský oplzlý pisálek Miloše Zemana......

2015-01-21 21:31

#34167: - Re: Je velmi zvláštní, jak po sobě uklidil slovenský oplzlý pisálek Miloše Zemana...... 

 Ano, nahradil jej "intelektuál od ponku" Martin, tvářící se jako "obhájce utlačovaných servírek" a nízkopříjmových 5 % pracujících. 

Je ovšem zvláštní onen úklid v této diskusi. Jeho oplzlosti, kterých tu byly desítky jsem při letmém pohledu do minulosti nedohledal, zato tam velmi přibylo odstraněných příspěvků. 


Nepřihlášený uživatel

#34169 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině.....

2015-01-21 21:32

#34151: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině..... 

 Asociační dohoda byl sranec a Janukovič prostě musel hodit zpátečku.

Demokratická ústava je sranec, protože žijeme v době POSTDEMOKRACIE, veškeré argumenty o demokracii jsou sranec a bezpodstatnost v diskusi o tomto konfliktu.

Jelikož počáteční umírněně vypadající protesty kvůli POZASTAVENÍ  asociační dohody, nikoli ZRUŠENÍ, nakonec přerostli v protistátní násilný puč, při němž došlo k právně nepřijatelným excesům (řádění čečenského veterána Olexandra Muzička) a docházelo k ohrožení zdraví a životů všech, kdo neprojevival pronacionalistickou hysterii.

Hlavně ve východních částech Ukrajiny se tedy cítili lidé ohroženi nacizmem, projevujícím se na západě Ukrajiny,kdy v počátku byly rovněž snahy zakázat na úřadech ruský jazyk a zákonitý efekt tohoto vývoje byl, že se lidé začali na východě Ukrajiny ozbrojovat a zvát si na ochranu specialisty třeba i z RF. 

To že něco podepsal Janukovič podivného z Ruskem, o tom by řadový občan Ukrajiny vůbec nemusel vědět, nebejt toho, že grázlové ze západu a s imperiálními zájmy, se řádně postarali, aby se to jako zástupná záminka dostalo do obecného povědomí.

Snažíte se soustavně ve svých příspěvcích prohazovat opravdovou příčinu stavu s následky.


Nepřihlášený uživatel

#34170 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině.....

2015-01-21 21:40

#34169: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině..... 

 Tedy byl tak neschopný, že za roky dojednal cosi nepovedeného? 

Na druhou stranu byl tak schopný, že před parlamentem a občany utajil. dojednávání čehosi velmi podivného s Putinem? 

Ne věci jsou velmi jednoduché a snadno dohledatelné i v češtině, neb jsme členským státem EU. Vše veškeré dojednávání mohli občané celé Ukrajiny, EU a dokonce i celého světa, pokud vládnou jedním z jazyků EU mohli sledovat na webech EU a webu vlády Ukrajiny. Nic nebylo tajné, natož základní parametry jaké podmínky musí Ukrajina splnit, aby se mohla asociační dohoda uzavřít, tím nejzákladnějším je úroveň demokracie. 

Věc je tedy jednoduchá. Janukovič je zločinec, nejen proto, že se jednou ústavou dostal k moci a jako správný komunista si jinou udělal a to s daleko většími pravomocemi, dokonce tak velkými, že mu nedělalo problém v době občanských nepokojů přijmout drakonické nedemokratické zákony proti občanům Ukrajiny. 

To je realita a ne vaše bláboly o asociašní dohodě. To co tvrdíte, totiž nemůžete ničím dokázat. 


Nepřihlášený uživatel

#34171 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině.....

2015-01-21 21:41

#34169: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině..... 

 Pozastavení? 

Hlavní protest byl proti uzavření čehosi o čem nevěděl ani parlament Ukrajiny s Ruskem. Tam byla podstata celého problému. 


Nepřihlášený uživatel

#34172 Re: Re: Re: Cistete nekolikrat za sebou

2015-01-21 21:43


Nepřihlášený uživatel

#34173 demonstrace za odvolání Zemana

2015-01-21 21:46

Hradčanské náměstí 1.2.2015 ve 14:00. 

a chtělo by to velké množství účastníků,  tento cynik,

který odsunuje nemocné děti mimo společnost , nesmí být

v žádné politické funkci a prezidentem už vůbec ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#34174 Re: Zatracení Američani...

2015-01-21 21:47


Nepřihlášený uživatel

#34175 důležité !!!

2015-01-21 21:51

ZLU,  KTERÉ  SÁLA  Z  HRADU,

NESMÍME  NIKDY  USTOUPIT !!!!!