podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1726

2015-12-03 21:09

Když vidím ty davy sluníčkářů, kteří s krví podlitýma očima a pěnou u huby brojí proti Zemanovi, protože hájí národní zájmy naší země, jakou neskutečnou nenávist ve svých černých srdcích tihle "sluníčkáři" vůči své vlasti chovají, tak nechápu, co je zde drží. Ať si odcestujé do vé Sýrie nebo Saúdské Arábie, kde je ráj na zemi, neb tam hospodaří ti mírumilovní přátelští tolerantní muslimové. Co je drží v té odporné xenofobní zemi, jíž nadevše opovrhují, k níž necítí prachžádné pouto? Ti, co mají plnou hubu tolerance, jsou nejméně tolerantní. Ať se nad sebou vážně zamyslí tahle "elita"!


Nepřihlášený uživatel

#1727 Ať žije Zeman!

2015-12-03 21:57

I sám mistr Yoda podporuje pana prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#1728

2015-12-04 00:54

Pan prezident Zeman je jeden z mala politiku, kteri mysli normalne a stoji za svym narodem..i lidmi,kteri mu dali hlas...coz se o naproste vetsine politiku ve vlade, parlamentu a ted i senatu rici neda. Vlada nas stat politicky zaprodala, ODS a KDU temer vse co nam prinaselo zisk prodala do zahranici nebo vraci cirkvi.. parlament schvaluje zakony, ktere nahravaji gaunerum a senat bere penize z nasich dani aniz by pro nase lidi,kteri potrebuji pomoc neco delal !!! Ale pro USA, kterym nejde o nic jineho nez o nestabilni Evropu a jine casti sveta udelaji vse...

Nepřihlášený uživatel

#1729

2015-12-04 01:19

Jsou to nehorázné lži že prezident rozděluje republiku.Jestli tady někdo pobuřuje národ tak je to vláda premiera Sobotky který nenaslouchá lidu a ponižuje skoro celou republiku.Vláda nám vzala svobodu slova a žijeme teď v policejním státě.TV nám servírují jen samé lži.Pan prezident je jediný kdo nám naslouchá a naše stížnosti také nahlas referenduje.Jestli je tady někdo vlasti zrádce tak je to samotná vláda a nějaké malé procento z pražské kavárny a zmanipulovaná mládež které vymývají mozky.Stydím se za naší zaprodanou vládu která nenasloufá vlastnímu lidu a dělá vše aby naší republiku zničila
marcel

#1730 Par otazek...

2015-12-04 01:39

Ptam se...

Co udelala katolicka cirkev v historii pro cesky narod?....podporovala Habsburgy

Co dela dnes pro cesky narod?... okrada ho i o to co jeste "neukradly"..chci rici "nekoupily"... jine staty.

Mam dobre zname mezi budhisty, katoliky,protestanty a dokonce i mezi muslimy... jsou i ruzne barvy pleti .. ja jsem pleti bile a ateista...a oni mne berou stejne jako ja je....jako cloveka!!!!  Presto jsem PROTI nekontrolovatelnemu masovemu pousteni vyznavacu islamu do CR a do Evropy... byl jsem ve svete, videl umirat lidi hladem ci "diky" valce. A vim jedno..naprosta vetsina tech, kteri opravdu potrebuji POMOC nema zadnou sanci vydat se ci dokonce dostat se do Evropy.

Znam par lidi, kteri krici "zabit vsechny muslimy"... nepatrim k nim a osuzuji je. Stejne ale odsuzuji ty, kteri se stavi proti vlastnimu narodu..NECHCI aby ma dospivajici studujici dcera musela jednou chodit zahalena od hlavy k pate a par kroku za muzem...nechci aby memu synu nekdo urizl hlavu v me vlasti za to, ze neumi citovat koran...

NECHCI aby se zapadni "demokracie" vyvazela do oblasti, kde nema sanci na existenci...stejne jako NECHCI mesity na ceskem uzemi. Cetl jsem bibli i koran...a dospel k zaveru ze bible sice neni tak nasilna ke svym vericim ani k jinovercum,ale presto slouzila a dale slouzi k udrzeni moci a bohatstvi "vyvolenych" nad vetsinou lidu. Koran je jiny... ten slouzi k vlade fanatismu nad normalem. A proto jakojedine reseni vidim nechat islamisty at si tospolu vyresi sami..chteji schariju..OK at ji maji..nechteji schariju..tak at proti tomu neco delaji.

Suhlasim s humanitarni pomoci kdekoliv, kde lide trpi. Ale nesouhlasim s pomoci jinym..kdyz na to doplaci vlastni lid.

Normalni clovek nechce valky, zabijeni, teror... normalni clovek nepotrebuje k zivotu plat 100 000 kc mesicne...jenze normalni clovek a politik je asi velky rozdil...

Politik pred volbami: " lide,volte me..jen ja vam zarucim, ze vasi prani budou splnena"

Politik po volbach: " lidicky dekuji... a ted mi dejte pokoj. Vzdyt zijeme v demokratickem state ceskem, kdy me sice muzete volit ale nemuzete odvolat :-)) "

Politik par mesicu po volbach:  "ze me pry uz za 4 roky volit nebudete???...Nevadiii, to uz budu vysmatej."

Politik pred dalsima volbama:  "ale ja preci chtel prosadit Vase zajmy..jenze to vite..koalice partajni, koalice mezinarodni...

A co rici zaverem??? Svejk.."lidicky neblbnete"...jdete k volbam...volte toho o kom si myslite, ze neco pozitivniho pro vas udela..a hlavne tlacte na pilu..aby byla uzakonena moznost volene politiky i odvolat, aby bylo uzakonene referendumna vsech urovnich..od mesta, pres okres,kraj az po stat. Jen potom budete o svych potrebach skutecne rozhodovat prostrednictvim volenych zastupitelu.

Posledni otazka....jsem ale naivni,zee???

Jenze jestli opravdu nepujde k volbam kazdy!!!! tak partajnici k nim pujdou urcite a budeme zase tam, kde jsme ted...kde ze jsme??? V prxxli??? Mozna, alej este ne tak hluboko abychom nemohli vylezt ven...pokud nebudeme mit uriznute hlavy, tak stale muzeme neco udelat!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#1731 Zeman ohrožuje monopol havlistů na řízení státu, nevšimli si však, že vláda jedné strany už skončila

2015-12-04 12:15

Všichni proti Zemanovi. Jedině tak je možné charakterizovat další v podstatě komicky zběsilou kampaň, kterou proti hlavě našeho státu poznovu rozjela mediálně-politická falanga, pochopitelně v čele s Českou televizí a tiskovým impériem Zdeňka Bakaly, což je jedno a totéž. Ostatně obojí si platíme z našich daní. ČT dáváme povinně každoroční daň sedm miliard, u Bakaly jsme si to – za asistence Bohuslava Sobotky – předplatili při „privatizaci“ OKD a hornických bytů mnohonásobně.

Je dobře toto pozadí stále vnímat. Mohl by totiž vzniknout dojem, že opravdu jde o nějaký „ideový střet“. Takové však u nás už dávno neexistují. Havlisté na všech úrovních jsou pouze stále víc frustrováni faktem, že sice ovládají kde co, ale nedosáhli na nejvyšší post ve státě - když nechali o prezidentovi hlasovat veřejnost. A zcela bez sebe jsou dnes především z toho, že ač mají v rukou většinu hlavních médií, veřejnost, která Miloše Zemana posadila na Hrad, se naopak mohutně rozrůstá o jeho další příznivce (a voliče).

V záplavě unijních krizí, které v posledních letech prožíváme a jež vrcholí migrantskou tsunami, zůstal totiž prezident republiky na straně normálně uvažující většiny veřejnosti, která se - navzdory mediálnímu bušení do hlav - o svou republiku spolu s prezidentem důvodně obává..


Nepřihlášený uživatel

#1732

2015-12-04 15:50

PANE PREZIDENTE, JSTE VZDĚLANÝ ČLOVĚK .... TOHO IDIOTA SOBOTKU HRAVĚ STRČÍTE DO KAPSY .... TEN TOTIŽ ZE SVÉ PLEŠATÉ HLAVY NIC SÁM NEVYMYSLÍ, JE NEJSPÍŠ NAČIPOVANEJ FIRMOU USA ..... PROTOŽE KDYBY MĚL SVŮJ VLASTNÍ ROZUM TAK SE TAKHLE CHOVAT DOZAJISTA NEBUDE !!! KLIDNĚ MU NAKOPEJTE PRDEL !!!!! PĚKNĚ MU TO NANDEJTE, PROTOŽE VĚTŠINA NÁRODA ZA VÁMA STOJÍ A PODPORUJE VÁS.


Nepřihlášený uživatel

#1733

2015-12-05 21:57

Koukám, že po projevu na Albertově nastala opět hysterická zemaniáda. Zajímavé, že pdobná kampaň nenastala, když po něm házeli kavárenští náckové vajíčka nebo když Ztohoven zneuctili státní symbol – standardu a nahradili je jejich posranýma trenkama. Aspoň čloěk vidí, co za hovada jsou ti havloidi zač. ostatně když se zastávají Pussy riot, které masturbují mraženým kuřetem či znesvěcují pravoslavné chrámy tak se není ani čeu divit. Čím víc obscénní, čím víc perverzní, čím víc pobuřující, čím víc nechutné a překračující ranice slušnosti a morálky, tím více to kavárenským deviantům konvenuje. A tahle perverzní svoloč se nechá nazývat elitou??


Nepřihlášený uživatel

#1734

2015-12-06 10:19

Miloši, drž se, národ je při tobě!

Volič pana Zemana

#1735

2015-12-06 13:24

Pan president Zeman se snaží masám ukázat, že mají možnost se před zotročováním ze strany elity ubránit. V tom jí pomáhá demokracie. Proto elita využívá proti presidentovi každý nesmysl.


Nepřihlášený uživatel

#1736

2015-12-08 09:53

Miloši, drž se, národ je při tobě!


Nepřihlášený uživatel

#1737 Chvála panu Zemanovi

2015-12-10 09:46

Jsem rád, že máme takového pana prezidenta jakého máme. Ano, má svoje mínusy, není zrovna dvakrát reprezentativní typ, ale narozdíl od zbytku politické "elity" hájí práva naší země a pokud jde o zahraniční politiku, není toho příliš mnoho, co bych mu mohl vytknout!


Nepřihlášený uživatel

#1738

2015-12-10 15:11

Debata mezi prezidentskými kandidáty jasně ukázala, kdo umí mluvit a je schopen reagovat v diskusi. K.S. rád říká moudra hospodského typu proložená přisprostlými výrazy - zřejmě se tak snaží být víc lidový a líbit se i jednodušším voličům - ale pokud jde o diskusi nad věcnými tématy, tak ho M.Z. strčí do kapsy. Abyste věděli, nejsem příznivce M.Z. (ten je na moje gusto až moc samolibý a rád uráží jiné), ale není mi jasné, když už jsme volili menší ze dvou zel, proč tolik lidí dává přednost formě (K.S., kníže, slušně vychován - i když jeho výroky o tom nesvědčí) před obsahem (M.Z. je schopen reagovat v diskusi a má mnohem větší přehled)... To jsme opravdu národ lokajů?


Nepřihlášený uživatel

#1739 Modlitba pro ČR

2015-12-11 15:40

Andělíčku můj strážničku, opatruj mou zemičku, od kavárny a havlistů, od bruselskejch fašistů!


Nepřihlášený uživatel

#1740

2015-12-21 09:49

Pan prezident Zeman je vyjímečný člověk který vidí dál než ostatní a nebojí se říkat pravdu o tom co se dnes ve skutečnosti děje

Nepřihlášený uživatel

#1741

2015-12-25 18:43

jsem za zemana rad kdyby vyhral volby švancenberg tak mame česky islámský chalifat s pravem šaria švancenberg podporuje islámskou imigraci a je člen bilderbergu takže souhlasy s novým světovým řádem a take podporuje imperialni vladu usa a teroristickou organizaci nato doufam že miloš zeman bude znovu zvolen za prezidenta budu ho volit v zapadni evropě lide straci svobodu ale vychodni evropa se ještě muže ubranit nevim proč zrovna evropska komise rozhoduje o kvotach evropska komise je nikim nevolena brusel ovlada washington s muslimem obamou a obama posloucha bilderberg kterej posloucha sionisty z rothshildu a rockefelery albert pike jak vytvořit 3 světové války aby pomohly nastoleni nového svétového řádu doporučuju vam si přečist bibly zjeveni 13 dráve šelmy vladnou zemi  je to spiknuti proti lidstvu ani naše demokracie neni skutečna bila vytvořena jen proto aby si lide myslely že jsou svobodni ale nejsou je to lež zabiti abrahama lincolna nebo johna f kennediho největši lež je demokracie   a sorry za gramaticke chyby lide nerozhoduji o světě ale jen par vyvolenych bohatych elit tet uš jen přichazi posledni faze před věčnym otroctvim ale lidstvo vyhraje tak je to v proroctvi islám a amerika budou poraženi take baba vanga nebo nostradamus měly proroctvi o 3 světové válce mezi islámem a zapadem

ztohoven

#1742

2015-12-25 19:02

Od dob Husáka nejodpornější člověk na Hradě. Snad lid v příštích volbách prokáže víc soudnosti a doba temna skončí. Pryč s hulvátem!

Mirek

#1743 Zeman ukazuje, že je dobrým prezidentem

2015-12-26 23:44

Poslouchal jsem jeho vánoční poselství a i když bych mu pár věcí vytknul, třeba jeho sympatie ke skandinávskému systému nesdílím (švédská sebevražedná imigrační politika, norský barnevernet a juvenilní justice, snížení kriminality mezi domácími obyvateli ano, ale rozhodně ne v ghettech), tak hodnotím jeho proslov kladně a jsem moc rád, že tam místo něj nesedí ten aristokratický šišlající spáč.


Nepřihlášený uživatel

#1744 Českem se rozlézá nová nebezpečná nemoc – zemanofobie

2016-01-18 08:23

projevuje se místaž zuřivými záchvaty nenávisti při poslechu Zemanových projevů či jn při pouhém zmínění jeho jména a šíří se především v kavárnách. Já se obávám, že zemanofobie léčitelná není, jde o pokročilé stádium demence, způsobené příliš častým nekritickým sledováním mainstreamu, který po delší době způsobuje nevratné změny mozkových synapsí i u psychicky odolnějších lidí. Proto doporučuji okamžité umístění těchto individuí do detenčních ústavů, kde budou pod nepřetržitým dohledem specialistů. Tím však nevylučuji, že se v budoucnosti nějaký způsob léčby na tuto zákeřnou mozkovou dysfunkci nenajde (třeba masivní progresivní zemanoterapie dle výzkumu prof. MUDr. Jiřího Ovčáčka určité výsledky přináší), vidím to však v horizontu několika let a starší zemanofobové jako Schwarzenberg už se toho nedožijí.


Nepřihlášený uživatel

#1745 Re:

2016-01-18 08:25

#1742: ztohoven -  

 Od dob Husáka byl Havel nejodpornější člověk na Hradě. Snad lid v příštích volbách prokáže opět soudnost a zvolí opět Miloše a ne někoho z Havloidních pohrobků, jinak by nastala doba temna. Pryč s havlistickými hulváty, sláva panu Zemanovi!


Nepřihlášený uživatel

#1746

2016-01-25 20:51

P Ř E J I   N A Š E M U   N E J L E P Š Í M U   P R E Z I D E N T O V I    M I L O Š I   Z E M A N O V I   V Š E   N E J L E P Š Í   K   D N E Š N Í M U   S V Á T K U ,   H O D N Ě   Š T Ě S T Í ,   P O L I T I C K Ý C H   Ú S P Ě C H Ů   A  H L A V N Ě   T O H O   Z D R A V Í Č K A ,   A B Y   M O H L   V Y K O N Á V A T   S V O J I   F U N K C I   I   P O   D A L Š Í   F U N K Č N Í   O B D O B Í  ! ! !


Nepřihlášený uživatel

#1747

2016-01-28 12:45

Na dotaz jednoho z účastníků pondělní diskuse v Tišnově, jaké jsou možnosti zbavit se současného premiéra, Zeman přesně odpověděl: "Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov."

Zajímavé, že ti stejní křiklouni, kteří odsuzují tento Zemanův výrok, nepokrytě podporují "syrskou osvobozeneckou armádu", která vzala proti demokraticky zvolenému prezidentovi kalašnikovy, popř. militantní kyjevskou juntu, ale jak mají ochutnat vlastní medicínu, tak se mohou samou hysterií roztrhnout.

Leošek

#1748 Re:

2016-02-05 08:32

#1747: -  

 Třebaže přímočaré vyjadřování získává Miloši Zemanovi značné sympatie u občanů, kterým na většině politiků (a jim posluhujících politických komentátorů) vadí jejich zbabělé zakrývání problémů a neochota nazývat věci pravými jmény, což pokrytecky vydávají za politickou korektnost, přesto by pan prezident asi měl trochu víc brát v úvahu, že jeho protivníci bedlivě číhají na všechno, co řekne, aby to mohli použít proti němu.


Nepřihlášený uživatel

#1749 Re: Re:

2016-02-15 20:10


Nepřihlášený uživatel

#1750

2016-02-29 12:49

Většina občanů stojí za prezidentem a to se mediím nelíbí.Neustále v jejich komentářích podporuji pravicovou politiku a strany jako ODS A TOPKA a vše co je levicovější kritizuji,jako špatné. V minulosti jsme slyšeli kritiku hlavně proti KSČM a to z úst pravice a dnes se najednoašli si zase někoho koho neustále kritizuji.Kritika pravice a jejich představitelů po jejich vládnutí se ve veřejnoprávní televizi nekoná a stále jsou zvání jako odborníci k okomentování všeho,co dnešní vládá podniká.Najednou se musí dávat prostor opozici,což za vlády Nečase s Kalouskem,bylo minimální a to ještě to podávali jako,co si to ta levice v opozici dovoluje. Odpovědí na dotazy,které nesmí podporovat,přerušuji,skáčou do řeči a označuji to za svobodu slova..