Zrusenie povinneho cipovania psov

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zrusenie povinneho cipovania psov


Nepřihlášený uživatel

#451

2013-10-23 05:58

http://www.ta3.com/clanok/1029038/vybuch-granatu-v-novakoch-ne-povine-cipovanie.html
druhá časť (Ne)povinné čipovanie od 10:00

Jozef Bíreš, riaditeľ Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR:
"Ja si myslím, že tí chovatelia, ktorým záleží na tom zvierati a chcú ho mať identifikované, oni stále zostanú na tom princípe..... My si stále myslíme, že tí chovatelia, ktorým záleží na svojich zvieratách, oni z toho princípu neustúpia."

Aby bolo jasné všetkým, ktorí nezačipovali: Sme tí, ktorým na našich zvieratách nezáleží!


Nepřihlášený uživatel

#452

2013-10-23 06:04

Tvorcovia zákonov a Tý , ktorý informujú verejnosť sú KLAMÁRI.
Mária

#453 Re:

2013-10-23 09:18

#451: -

No a aby toho nebolo ešte dosť,tak dnes v ranných správach v televízii nám oznámili,že zákon síce zmenili ,že čipovanie bude dobrovoľné.Povinné bude len pre tých ,ktorí pôjdu so zvieraťom do záhraničia.

Ale:Zákon bude v platnosti od Nového roka a do konca roka ešte nám hrozí pokuta za neočipované zviera-300€

Dúfam len ,že sa ľudia nezľaknú a nepôjdu rýchlo ešte očipovať svojích psíkov.Naženú tak ešte do konca roka peniežky do vreviek nezodpovedným veterinárom aby mohli mínuť čipy ,ktoré nakúpili za lacné peniaze a učtovať za čipovanie budú minimálne 25€


Nepřihlášený uživatel

#454 Re: Re:

2013-10-23 10:17

#453: Mária - Re:

Zákon je protiústavný, pokuty tiež. Treba podať sťažnosť na Ústavný súd a nie platiť! Sú ľudia, ktorí terorizujú a sú ľudia, ktorí sa radi nechajú terorizovať.


Nepřihlášený uživatel

#455

2013-10-23 10:59

Za týchto okolností sa snáď neopovážia udeľovať pokuty a keď áno keďže pôvodný zákon povinného čipovania je protiústavný tak na pokutovanie je možné podať sťažnosť na Ustavný súd.V žiadnom
prípade takú pokutu neplatiť a v prvom rade nečipovať a nebáť sa. Polícia má dosť roboty so závažnými trestnými činmi a veterinárni inšpektori nestíhajú kontroly potravín a veľkochovov hospodárskych zvierat. Takže ak by udelili pokuty na základe protiústavného zákona,ktorý bol novelizovaný 22.10.2013 tak by to bolo totálne nezmyselné a tým by zosmiešnili od parlamentu počnúc všetky ostatné kompetentné orgány Slovenska. Protiústavný zákon občan nemusí dodržiavať.
Bolo by smutné ak by na zbabelosť ľudí do 1.1.2014 doplatili ďalšie nevinné zvieratá.

Nepřihlášený uživatel

#456

2013-10-23 11:09

Riaditeľ Štátnej veterinárnej správy Jozef Bíreš snáď sa do konca roka neulakomí na pokutu ktorú
by jeho zamestnanec udelil vo výške 300 E napríklad dôchodcovi s dôchodkom 250 E. Taký dôchodca
by pokutu mohol zaplatiť len po obdržaní vianočného príspevku a potom by mohol so svojím zvieraťom
hladovať!!!!
Maria

#457 Re: Re: Re:

2013-10-23 17:25

#454: - Re: Re:

To je pravda. Ja za seba sa nebojím. Len mám obavy,že sa ľudia zľaknú a dajú čipovať,aby ich nikto v tom KOCÚRKOVE nezaradil medzí tých "nezodpovedných"čo nedali čipovať psa.žiaľ takých je dosť. . Ja viem,že nemalo by ma zaujímať čo urobia iní,ale mrzí ma to.Riaditeť štátnej veterinárnej správy tvrdí,že z princípu to urobia,tak práve z toho princípu by mu mali ukázať,že nedajú čipovať.

Necipujtenas.cz

#458 "Parlament uzákonil dobrovolné čipování! SK"

2013-10-23 22:16

Krátce z obsahu článku: "Společenství webu Necipujtenas.cz opakovaně informuje širokou veřejnost o „Velké slovenské čipovací aféře“. Rozsah a dopad této dnes již globální kauzy se bude v příštím období projevovat nepochybně i v českém prostředí.

Každodenní spolupráce tisícovek statečných/svobodomyslných/odpovědných lidských bytostí napříč mnoha národy, státy i politickou a odbornou veřejností přinesla konečně dne 22. října 2013 v 11:08 hod. úspěch. Došlo k historickém vítězství „ANTI-ČIPOVACÍHO“ disentu ve střední Evropě. V tento historický čas schválila „Národní rada Slovenské republiky“ drtivou většinou 133 poslanců (cca 97%) novelu zákona o veterinární péči č. 39/2007 a zavedla tím DOBROVOLNOST V ČIPOVÁNÍ VĚTŠINY DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ jako důsledek občanských petic, podnětů i osvětových/lidových akcí našich kolegyň/kolegů, výrazného zájmu sdělovacích prostředků a zásahu Evropské komise. Domácí zvířata, jakými jsou psi nebo kočky, které necestují za hranice Slovenska, nebo nejsou určena k obchodní činnosti, tak už nebudou od 1. ledna 2014 povinně čipována.

V rámci koordinované akce navíc ve stejný den oslovil v České republice pan PETR HADAŠČOK st. - člen petičního výboru a spoluautor „Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů“ - primátora Statutárního města Ostravy svým otevřeným přípisem: s pokornou prosbou o „přednostní zařazení opětovného projednání ostudné /nelidské/ vyhlášky č. 9/2012“o povinném čipování na program ostravských zastupitelů 30. října 2013. Díky tomu by mělo být konečně možné navrhnout adekvátní zpracování nové vyhlášky o dobrovolných formách trvalé identifikace psů na území Ostravy včetně zohlednění nákladů chovatelů i daňových poplatníků, které již bohužel současní městští politici neprozřetelně vynaložili na tzv. „povinné čipování“ nebo na vybudování databázových systémů evidence zvířat (Ovanet) - viz návrh vyhlášky ZDE .

Proti krutému vynucování povinného čipování se jasně/dlouhodobě/konzistentně staví česká Strana svobodných občanů (Svobodní) ústy pana doktora Petra Macha. Opakovaně tak navíc učinila skrze svého krajského lídra pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky pana Ing. Jiřího Zapletala: Ten je obzvláště v České republice považován za odborníka na praktickou obranu přirozených práv občanů vůči zásahům bezcitné moci výkonné/zákonodárné.

Obdobně se proti povinné implantaci cizích elektronických předmětů do živých těl vyslovil v říjnu 2013 např. významný představitel Občanské demokratické strany (ODS) pan Ing. Zbyňek Stanjura; již dříve hlavně veřejnosti všeobecně dobře známý/neohrožený bojovník za ústavní svobody občanů Ostravy pan Jan Becher z „Hnutí Ostravak“ nebo zastupitel Slezské Ostravy za TOP 09 pan Ing. Radan Seidler a další osobnosti včetně tisíců lidí z České republiky i ze zahraničí."

Celý článek k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/fakta/legislativa/parlament-uzakonil-dobrovolne-cipovani-sk.aspx

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/slovak_parliament_end_of_mandatory...


Nepřihlášený uživatel

#459

2013-10-24 10:33

Dobré by bolo ak by sa spojili Češi aj Slováci s ostatnými národmi v EU aby boli od čipovania oslobodené všetky zvieratká aj tie ktoré cestujú za hranice štátov aj mláďatá určené na predaj.
V pasoch pre zvieratá sú uvedené všetky dôležité údaje na identifikáciu zvieraťa a zodpovedný majiteľ môže toto všetko dať aj na obojok.Donedávna stačilo na identifikáciu čistokrvných jedincov
tetovanie,ktoré nemá až taký zlý vplyv na zdravie zvieraťa.Naviac predajcovia zvierat k predávanému
mláďaťu vydávajú certifikát kde sú uvedené podrobné údaje o zvieratku aj jeho rodičoch.

Nepřihlášený uživatel

#460 Re: Re: Re: Re:

2013-10-24 16:37

#457: Maria - Re: Re: Re:

Predpokladajme, že patríš do skupiny psíčkárov, ktorí nezačipovali, lebo nesúhlasili so zákonom. Máš obavy o ľudí z tejto skupiny? Tí by sa mali teraz zľaknúť pokuty a hybaj čipovať? Tak pre takých sa netráp. Ak sa aj nájdu, zaraď  ich do skupiny dodatočne posraných. Smolu majú tí, ktorí nesúhlasili ale čipovali. Takí žiaľ patria do skupiny predposraných lebo podľahli nátlaku. Skupinu uznávajúcu čipovanie nerieš, tí nemali problém a teraz nemajú právo vykrikovať a pýtať naspäť peniaze. Buď spokojná, lebo v skutočnosti my sme tí slušní a voči našim zvieratám zodpovední majitelia.

Maria

#461 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-24 17:23

#460: - Re: Re: Re: Re:

Dostatočne vysvetlené. Keby som mala Smajlíka tak sem pridám veľký úsmev.Budem teda spokojná.


Nepřihlášený uživatel

#462 Re: Re: Re: Re:

2013-10-25 21:25

#457: Maria - Re: Re: Re:

Riaditeľ Štátnej veterinárnej správy si zbytočne robí nádeje,že ľudia dajú čipovať z princípu.Ľudia čo dali čipovať boli hnusne

zastrašení. Takže teraz keď je čipovanie konečne dobrovoľné, NEDAJU zodpovední voči svojim zvieratám z princípu čipovať.

Zakže nesympatický starec - riaditeľ ŠVS,ktorý sa viackat ukazoval v televízii nech čo najskôr z princípu odíde do penzie!!!!


Nepřihlášený uživatel

#463 Spokojnosť?

2013-10-29 10:05

Akosi nám to tu zamrzlo. Dúfam,že už nikto nemá problémy okolo nečipovania a preto je kľud.

Nepřihlášený uživatel

#464

2013-11-01 23:29

Problém má len riaditeľ Štátnej veterinárnej správy. Znova sa zjavil v správach TV JOJ a sťažoval sa,že ich register zvierat bude od 1.1.2014 obsahovať osobné údaje o majiteľoch čipovaných zvierat a to sa považuje za zneužitie osobných údajov a teda celý register tohoto starého človeka je nezmyselný !!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#465

2013-11-02 00:27

Na problém riaditeľa ŠVS je ľahké riešenie. Nakoľko je od 1.1.2014 čipovanie dobrovoľné kto dal začipovať tak môže dať dodatočne vyjadrenie,že súhlasí s uvedením osobných údajov v tom slávnom
registri. Ten čo s tým nebude súhlasiť tak toho z registra vyškrtnú - budú mať s tým robotu a budú
dôležití - o to im vlastne išlo, aby mal ich pracovník istý náplň práce. Majitelia zvieratiek ktorí
im zaplatili čipovanie musia mať za svoje peniaze aspoň istotu,že keď sa zvieratko stratí tak ho na
základe čipu najdú. Zvieratká,ktoré sa z bytu alebo z dvora nepohnú čip ani register nepotrebujú.
Necipujtenas.cz

#467 Přepis diskuse zastupitelů Ostravy z 11.12.2013 k čipování včetně právních komentářů a řešení

2013-12-16 21:05

TISKOVÁ PROHLÁŠENÍ - AKTUALITY: PRIMÁTOR OSTRAVY PŘIPUSTIL V PRŮBĚHU PROSINCOVÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA (11. 12. 2013) NELEGÁLNOST POVINNÉHO ČIPOVÁNÍ A TO V PŘÍPADĚ JIŽ PSÍ ZNÁMKOU JEDNOU OZNAČENÝCH A ŘÁDNĚ ZAREGISTROVANÝCH/MĚSTU ZAPLACENÝCH DOMÁCÍCH ZVÍŘAT, KTERÁ NECESTUJÍ SE SVÝMI CHOVATELI ZA HRANICE ČLENSKÉHO STÁTU EVROPSKÉ UNIE A NEJSOU VYUŽÍVÁNA K OBCHODNÍ ČINNOSTI. VYZVAL TAKÉ ZASTÁNCE PŘIROZENÝCH PRÁV/ÚSTAVNÍCH SVOBOD, ABY TENTO PRÁVNÍ NÁZOR PROKÁZALI U SOUDŮ. - NÁMĚSTEK PANA PRIMÁTORA ZÁROVEŇ POTVRDIL, ŽE S ČIPOVÁNÍM NEJSOU V OSTRAVĚ ŽÁDNÉ ZKUŠENOSTI A PROTO SE BUDE TEPRVE NA OBČANECH/DRŽITELÍCH PSŮ CELÝ SYSTÉM TESTOVAT. UŽ NYNÍ JE VŠAK PODLE NĚJ JASNÉ: VYNUCOVÁNÍ IMPLANTACÍ MIKROČIPŮ PROBLÉM S OPUŠTĚNÝMI PSY NEVYŘEŠÍ. PAN NÁMĚSTEK NAVÍC PROHLÁSIL: NORMÁLNÍ OBČANÉ ŽÁDNÉ VYHLÁŠKY KE SVÉMU ŽIVOTU VŮBEC NEPOTŘEBUJÍ.

Zastupitelé Statutárního města Ostravy projednali na svém dvacátém devátém zasedání dne 11. prosince 2013 mj. nové argumenty občanů Petra Hadaščoka st., Jarmily K., společenství webu Necipujtenas.cz a zastupitele Jana Bechera, které úspěšně zpochybnily legalitu povinného čipování, směřovaly proti krutému a nákladnému vynucování implantací cizích těles - mikročipů - do živých těl domácích zvířat a s tím souvisejícímu potlačování přirozeného práva/ústavních svobod občanů České republiky. Tuto tristní situaci vyvolala v Ostravě bezcitná vyhláška č. 9/2012 o trvalém označování - tzv. „čipování“ psů.

V průběhu příštího roku 2014 osloví společenství webu Necipujtenas.cz v důsledku výše popsaného zjištění a v rámci nutné pomoci občanům ČR poslance, senátory, ministry, odborníky, právní experty aj. osobnosti nezatížené tzv. jedinými správnými názory „čipovací lobby“, kteří pak vyvinou úsilí k zastavení čipovacího útlaku mj. podporou schválení novely zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání v aktuálním znění a související legislativy tak, aby již nemohla být extenzivně/mylně vykládána, zneužívána proti ústavnímu pořádku a lidu České republiky při výdělečných pokusech o povinné očipování všech domácích zvířat, dále k neústavnímu odpírání lidských práv/svobod a kriminalizaci držitelů zvířat v jednotlivých městech, obcích, kteří se chovají slušně, řádně platí poplatky, daně za psy aj. domácí mazlíčky (např. krmivo, veterinární péči, jízdné, celkovou péči). Nabízíme tímto ruku ke spolupráci všem slušným lidem napříč společenskopolitickým spektrem. Milióny utiskovaných občanů a zvířat čekají na Vaši pomoc! Děkujeme Vám.

Společenství webu Necipujtenas.cz má k dispozici oficiální písemné dokumenty Vlády ČR a Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, které potvrzují právní výklad pana Bechera (viz dále v textu) a dokládají, že navrhovatel zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání, ve znění pozdějších předpisů a sporného paragrafu 13b - v tomto případě vláda - neměl nikdy v úmyslu udělit městům a obcím pravomoci povinně čipovat všechny psy skrze nařízení obecně závazných vyhlášek: Vždy mělo jít pouze o zvířata neoznačená, opuštěná, toulavá, nikoliv ovšem již označená, zaregistrovaná, o které je chovateli řádně postaráno. Rozkrytí a vysvětlení postupů zástupců „čipovací lobby“, kteří výše uvedený zákon zneužili ke svým výdělečným a mocenským účelům pak bude posléze věcí sdělovacích prostředků, které již mapují celou situaci podobně jako v předchozích měsících na Slovensku.

Podrobnější výklad vzniklé situace včetně legislativních faktů připravuje společenství webu Necipujtenas.cz v podobě samostatného článku.


Níže se můžete seznámit s komentovaným přepisem části audionahrávek z oficiálního/veřejného zasedání ostravských zástupců lidu ze dne 11. 12. 2013 k bodu jednání č. 14 s názvem „Projednání podání na zrušení obecně závazné vyhlášky č. 9/2012, kterou se upravuje trvalé označování psů a evidence jejich majitelů“.

Celý článek k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/media/tiskova-prohlaseni-aktuality/

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/ostrava-czech-republic-lordmayor-p...


Nepřihlášený uživatel

#468

2014-01-30 11:37

To je vážně lidské . Koho pak očipují nás ?

Nepřihlášený uživatel

#469

2014-03-01 22:26

ano,jsem proti povinnému čipování psů ,ten kdo má rád svého pejska by mu nedával cizí tělísko do těla pod kůži,je to zas jen a jen byznys aby zas někdo coby buzeraci mohli postihovat lidi,,,,nikdo neuvažuje že se platí jak poplatky,návštěvy u veterináře,krmivo a nenej bože když pejsek onemocní,,,,,,,,,,,,,,hrozí se jen a dávají pokuty a to třeba u lidí osamocených-chudších ,,,,,,,,,,,,,hanba,už Slovensko od čipování povinného upustilo a u nás už dalších 260 měst,jenže mezy zabedněnce stále platí jak Havířov,Ostrava atd,,,,,,,,,,,,,

Nepřihlášený uživatel

#470

2014-03-01 22:31

my můžeme psát cokoliv,jenže vše záleží na našem vedení a těm je to šuma fuk,,,,,,,,,,,,,hanba všem,,,,,,,,,,,
Necipujtenas.CZ

#471 Exkluzivní rozhovor: P. Hadaščok st.: Spojme síly proti čipování! ČR

2014-04-23 21:35

Společenství webu Necipujtenas.CZ poskytl exkluzivní rozhovor pan Petr Hadaščok st., jenž vede již od roku 2012 mírové disentní operace široké veřejnosti proti nelegálnímu čipovacímu násilí a usiluje o dodržování Ústavou/Listinou chráněných přirozených práv a svobod občanů i přes urputný odpor totalitně smýšlející části české politické reprezentace. Níže se můžete seznámit s jeho aktuálními poznatky, které ukazují, že vynucování používání a nebo přímo implantace bezkontaktních/bezdrátových technologií - jako např. RFID - má daleko závažnější důsledky pro každého člověka, než jsme si doposud vůbec kdy mysleli.

Celý rozhovor je k dispozici online ZDE: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/p-hadascok-st-spojme-sily-proti-cipovani-cr.aspx

Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz/#ixzz2zkB42Cpe

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/petr-hadascok-and-nelinka-ostrava-...


Nepřihlášený uživatel

#472 Jsem PRO čipování

2014-05-17 19:54

Nechápu jak může být někdo proti? Čip je úžasná věc, pokud se vám zvíře ztratí, je mnohem větší šance ho najít a také ubyde psů uvázaných v lese apod., protože majitel bude dohledatelný...cena čipování nikoho nezruinuje a pokud na to někdo nemá, ať si radši pořídí zvíře plyšové, u živého nikdy nevíte kdy bude potřebovat operaci apod., takže nepředpokládané výdaje jsou samozřejmostí.
Targeted Individual - Zacílená osoba z Ostravsko-Karvinska

#473 Čipování se již provádí i na lidech !

2014-07-07 19:11

Mírně řečeno bezcitnost a kdoví jaké další negativní lidské vlastnosti vedou k tak nehezkým
úkonům jako je Chipování pejsků. Ale možná za tím stojí jednoduchá nevědomost ?
Víte si představit co např. elektromagnetické vlny emitované v okolí velkého
počtu mobilů, WiFi atd., která má každá rodina doma, dokáží udělat s tak citlivým stvořením
jako je pes naimplantovaný CHIPem ?
Přál bych těm, kteří takováto rozhudnutí vydávají, aby je načipovali jako ty pejsky
alespoň na zkoušku, na několik dnů, aby prožili ty tortury, které následují po načipování.
Mě načipovali !! A jsem člověk, nejsem pes !
Udělala to nějaká parta zločinců naprosto protizákonně - tajně, skrytě, bez mého vědomí,
bez mého souhlasu a proti mé vůli. Já vím, zní to neuvěřitelně.
Zkuste prosím si tento komentář psaný v červenci 2014 v České republice dobře zaarchivovat
a ještě si udělejte extra kopie, nejlépe i na externí média. Zatím tomu totíž téměř nikdo nevěří.
Ale uvidíte možná ještě letos, možná příští rok ale možná až za pár let,
kdy tyto aféry doložené mnohými důkazy budou publikovány. V ČR je již nezákonně,
bez vědomí osob naimplantováno bezpočet obětí. Vše tajně, skrytě, bez souhlasu a proti jejich
vůli ! Mám již první záznamy z několika vyšetření o tom, že tyto RadioFrekvenční CHIPy
mě byly naimplantovány. Ti pachatelé, kteří to udělali použili nejnovější elektromagnetické
zbraně k vypnutí vědomí - nějaká forma násilného umělého spánku pomoci elektromagnetických,
skalárních magnetických zbraní. A pak již mohli dělat co chtěli, tedy naimplantovali mě mikroCHIPy.
A existují další nezákonné způsoby, které tito pachatelé používají.
V této zemi pravděpodobně vládne nějaká skrytá, tajná moc, která nedodržuje zákony, hrubě
porušuje lidská práva a přesto má zelenou. Zní to neuvěřitelně ale je tomu tak.
A běžný občan je na tyto pachatelé krátký. A pejsci, ti už vůbec nemají šanci.
A teď tak trochu konspirační teorie.
A proč myslíte, že v Ostravě a už řadu let např. v Karviné se toto čipování provádí ?
Neznámí pachatelé totíž pravděpodobně na zakázku nějakého zahraničního
zbrojaře provádějí na Ostravsku, Karvinsku experimenty s nově vyvíjenými
elektromagnetickými zbraněmi, skalárními magnetickými zbraněmi,
Mind Control - Ovládání mysli, vědomí, DEW - Directed Energy Weapons - zbraně
směrované energie, mikrovlny, ELF - Extremely Low Frequency - extrémně nízký kmitočet
1 až 30 Hz, kterými zacílují oběť - jak pejsky tak osoby a napojují se na jejích
neurální mozkovou činnost a nutí člověka -doslova jako robota dělat
i to co ten člověk dělat nechce. Navíc člověka hrůzostrašné torturují
- např. neustále prohánějí na WC - ELF záření 10 až 18 Hz, ničí mu chrup
- 6 až 8 Hz, způsobují nesnesitelnou bolest hlavy - rozmezí 13 až 30 Hz (a k tomu
přidávají ještě zacílené mikrovnly) atd. Pachatelé potřebují načipovat co nejvíce psů a lidí,
aby je pak mohli zacílovat, zaměřovat těmito novými, procházejícími zdmi zbraněmi - dálkově
ze vzdálenosti několika set metrů i více.
Co myslíte, jaké jsou skutečné záměry těchto pachatelů?
Na experimentech to určitě neskončí. A co bude dál? Z historie lidstva je známo
již mnoho pouček. Torturování lidí přece známe z docela nedávné minulosti 20.století.
Některé vybrané odkazy:
- aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=775523
- youtube.com/watch?v=Y88dC8pWyEc
- wertyzreport.com/2014/06/06/zprava-pentagonu-lasery-mohou-posilat-hlasy-do-hlavy/
- stopeg.com
- eucach.org
- icaact.org

Lidé, bděte !
Targeted Individual - Zacílená a RFID Chip-y naimplant. osoba z Ostravsko-Karvinska

#474 Re: Čipování se již provádí i na lidech !

2014-07-20 07:49

#473: Targeted Individual - Zacílená osoba z Ostravsko-Karvinska - Čipování se již provádí i na lidech !

Do

http://pesn.com/2010/12/07/9501740_Bob_Boyce_verichip_removed/boyce_verichip-II_...

brý den. Dnes ještě přikládám odkaz na případ skrytě, bez jeho vědomí a proti jeho vůli
očipovaného vynálezce Boba Boyce z USA, kterému naimplantovaný VeriChip (lidská varianta RFID-Chipu)
způsobil nádor. Vyoperování nádoru včetně cizího tělesa, tj. VeriChip-u bylo zdokumentováno a Bob Boyce
byl ve svém sporu úspěšný.

http://pesn.com/2010/12/07/9501740_Bob_Boyce_verichip_removed/
http://www.bobboyce.org/cancer.htm

Fabyna

#475 Pes sa vrati domov sam, preto je pes!

2014-07-31 22:44

#126: presstigio - Re:

Ja neznasam cipovanie psov ci maciek. Psy su psy pretoze sa vratia domov sami. Oni sa neztratia, sli len na "vylet".Kazdy majitel ma steniatko a stara sa onho ako o babetko. Uci ho poslusnosti, ale aj spiatocnu cestu ci respekt. Je to na majitelovi ci sa vam pes vrati, podla toho ako sa k nemu spravate. To neviete ze ten cip ho boli? Pytali ste sa ho ci to on chce? Ci ste nevedeli co s peniazkami robit? Dajte ich sirote ci vdove co je hladna!