ZBOUREJTE PRASEČÁK

jeden z těch, co už prostě nemůže

/ #47 a platit to bude zase kdo ?

2013-10-15 12:05

Aby bylo jasno, rozděluju pro účel reakce na tuto petici občany ČR na pracující občany a asociální vyžírka, neboť na otázky, kdo co v tomhle státě využívá a kdo co platí, si musím velmi nasraně odpovědět:
- zbourání prasečáku zaplatí pracující
- případné vystavení jiného prasečáku o kilometr dál zaplatí pracující
- pomník a památník zaplatí pracující
- asociální příživové se přijdou zviditelnit, budou mít pocit satisfakce, zazpívají si, zavzpomínají na oběti a pak vyrazí na pracák pro příspěvky na děti, bydlení, ošacení, potraviny atd., což opět zaplatí pracující
- na pracák pak přijdou dva potřební - asociální vyžírka a pracující
- pracujícímu řeknou, aby si sám zaplatil nemocenskou a protože bydlí ve svém, dostane místo pomoci v nouzi leda výkal a radu, že má prodat střechu nad hlavou a auto, kterým dojíždí za doktorem, prací a nákupy. Pak mu připomenou, že nebude mít dost odpracovaných let s potřebnou bonitou, takže pokud vůbec za 40 let odvedené práce dostane důchod, nevyžije s ním. Měl se zabezpečit a našetřit si. Takhle může akorát chcípnout a nepřekážet, na důchody pro něj není.
- asociálnímu vyžírkovi (než by poslouchali vyhrožování, křik a nechali se atakovat spravedlivě rozhořčeným davem) úředníci ochotně poradí, o co zažádat, jak to zaonačit, a vzápětí mu vyplatí sumy, na které někteří pracující vydělávají taky dva i více měsíců.
Takže, jak jsem napsal na začátku diskuze, všichni hloupoučcí a nemyslící chytráci, ustupujte nátlaku, přitakávejte, rozohňujte se nad filozofickými a zástupnými problémy, hlavně plaťte daně (z kterých zpět nedostanete ani mrť) na druhé a podporujte finančně i morálně každého takového, který zpravidla za celý svůj život nevytvořil žádnou hmatatelnou hodnotu, tomuto státu neodvedl korunu na daních, zato obohatil své okolí svým životním stylem a názorem, přispěl k obraně vlasti a bezpečnosti jejích občanů, jakož i zhodnotil výrazně veškeré úsilí a prostředky do něho státem vložené.
(jistě s tímto životním pohledem a přístupem budete mít ohromný úspěch)
Možná se dočkáte, že parta cikánů (pozor - cikánů! vyžírkové to nezvládnou nikdy!)vstane od piva, řekne: my jsme hrdí cikáni a nepotřebujeme nějaké dary nebo se doprošovat o peníze. Načež vyrazí na přesčas, aby vydělané peníze (samozřejmě po odečtení daní) dala do kasičky na památník cikánským obětem z 2.SV, na kterém po sobotách dělají už dva měsíce brigády. Možná jim něco zbude a udělají mezi sebou sbírku na sirotky z dětských domovů. Nebo dokonce založí o.p.s. a budou důchodcům dovážet obědy, pomáhat nemohoucím a zařizovat nákupy, případně styk s úřady.
Určitě se tak státu, tedy odváděčům daní, takhle jednou odvděčí ... určitě!