podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1473 Takový hnus nám zvolili hlupáci.....

2015-03-17 09:19

Rakovina stále bují

píše ve svém článku na Neviditelném psu Jan Urban, bývalý disident a novinář:

".....Takzvané „osvobození Československa od fašismu“ bylo ve skutečnosti pouze předstupněm nové, tentokrát komunisticko-sovětské, okupace. Oslavovat v rozporu s fakty toto „osvobození“ ještě sedmdesát let po skončení války je naivním omlouváním vlastní nedůstojnosti a přitakáváním jakémukoliv příštímu agresorovi.

Až se v květnu 2015 bude český prezident v Kremlu servilně sbližovat s novou verzí ruské expanze - putinismem, měl by mu někdo připomenout stovky, a možná tisíce, ruskými vojáky znásilněných československých žen, desítky tisíc tun „válečné kořisti“, zabrané Rudou armádou v československé dopravě a průmyslu, a stovky odvlečených československých občanů, unesených NKVD do Sovětského svazu. Jejich památka českého prezidenta nezajímá, stejně jako fakt, že Sovětský svaz „osvobozoval“ Střední Evropu s jediným cílem ji sám okupovat. Miloš Zeman v té chvíli zosobní totalitární rakovinu, které podlehla československá a česká politika, a která se z ní dodnes, na rozdíl od jiných, nedokázala vyléčit.....

luze Února 48 a mýtus „vůle lidu“, platí dodnes. Přesto, že v roce 1968 titíž lidé ze stejné úzké teroristické skupiny (Šalgovič, Vaš, Kolder) zradili a prodali Československo i podruhé. Desítky mrtvých a stovky zraněných, statisíce vyhnaných do emigrace a ze zaměstnání - i o nich bude muset Miloš Zeman v květnové Moskvě předstírat, že nikdy neexistovali. Nechce přece urazit památku sto pětapadesáti tisíc sovětských vojáků, kteří zahynuli při „osvobozování“, ve skutečnosti zotročování, Československa. "

Všichni rozumní, vzdělaní, MYSLÍCÍ lidé v této zemi to ví, ať jsou pamětníky nebo již ne. Bohužel chátra, skutečná duševní chátra, ti proruští grázlové, se snaží ovládnout myšlení lidí a media. Když se jim nepostavíme, nebudeme psát a prosazovat své, jiné než rusácké, názory, proti rusácké nejdrzejší lži, můžou za pomoci takových ožralých klátících se trosek, údajně reprezentujících stát a národ, doslova zblbnout tu většinu, které je to z pohodlnosti nebo ignorantství zatím dnes jedno..... i když to co tu máme je "výsledek" jejich volby.