PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Náhodný divák této petice

/ #19 Názory samotných dětí na svou adopci.

2015-09-06 03:19

V souvislosti s referendem o ochraně dětí a rodiny, které proběhlo dne 7.2.2015 na Slovensku se nezávislí novináři zeptali několik desítek bývalých chovanců z dětských domovů jaké rodině by dali přednost zda-li heterosexuální nebo homosexuální. Všechny tyto bývalé děti z dětských domovů a dnes již mladí dospělí lidé jednoznačně odpověděli, že by dali přednost heterosexuální rodině tvořené jedním mužem a jednou ženou.
Ba dokonce poté dostali ještě druhou otázku, ve které byli dotázáni čemu by dali přednost, zda-li tomu, že by si je adoptovala homosexuální "rodina" anebo tomu že i nadále zůstanou žít v dětském domově. Všechny tyto bývalé děti z dětských domovů se jednoznačně vyjádřili v tom smysle, že by raději zůstali v dětském domově než by měli být adoptováni homosexuální "rodinou".
Ptát se aktuálně těch dětí které žijí v dětských domovech na Slovensku nedovolili ředitelé těchto domovů a ani příslušný rezortní ministr (dobře věděli proč!!!), nicméně i vyjádření bývalých chovanců dětských domovů kteří již dosáhli věku 18 let a kterým již nemohli zabránit vypovídat je dostatečně výmluvné o tom co chtějí samotné děti, kterých se do té doby nikdo na to neptal. Myslím si, že jejich vůli by měli dospělí respektovat, že se nenašel nikdo kdo by si přál být adoptován homosexuální "rodinou" a že všichni by dokonce upřednostnili setrváním v dětském domově před takovouto adopcí homosexuálním "párem".
Ostatně vzhledem k hypersexualitě a promiskuitě homosexuálů mající často stovky ba někdy i tisíce sexuálních "partnerů" je mluvení o rodině, páru či monogamii u homosexuálů přinejmenším směšné. A těmto lidem chcete dát děti? Jak ty děti k tomu přijdou??