Imigranti ? Podpisem za Pravdu, která právě vítězí ...


Nepřihlášený uživatel

/ #26 DNY SE BLÍŽÍ NEHODLAM TU PSAT RAČI HLEDAL SEM TU DAL SEM ABYCH VAROVAL SEM

2015-10-28 18:34

Otřesná Ohavnost  je nám varováním

Matouš 24,15-22 - „Až uvidíte na svatém místě stát ‚otřesnou ohavnost‘, o níž mluvil prorok Daniel (kdo čte, rozuměj), tehdy ať ti, kdo jsou v Judsku, utečou do hor. Kdo bude na střeše, ať nesestupuje, aby si z domu něco vzal, a kdo na poli, ať se nevrací zpátky ani pro plášť. Běda bude v těch dnech těhotným a kojícím. Modlete se, abyste nemuseli utíkat v zimě nebo v sobotní den. Tehdy totiž nastane velké soužení, jaké do té doby nebylo od počátku světa a jaké už nikdy nebude. Kdyby ty dny nebyly zkráceny, nezachránil by se vůbec nikdo. Kvůli vyvoleným však ty dny budou zkráceny.“

K těmto veršům E.Whiteová uvádí: „Není daleko doba, v níž budeme nuceni uprchnout na odlehlá a opuštěná místa, jako kdysi učinili učedníci. Podobně jako obležení Jeruzaléma římskými vojsky bylo signálem pro židovské křesťany, tak i uchopení moci nad částí našeho národa (Spojených států) vydáním dekretu, kterým se bude vynucovat papežský den odpočinku neděle, bude pro nás varováním. Tehdy nastane čas opustit velká města a bude přípravou pro opuštění i menších měst do odlehlých domovů na osamocených místech v horách “ (5T 464,465)

Jinými slovy, až bude v USA vydán zákon o tom, že je povinné dodržovat den odpočinku v neděli, je to pro nás znamením k odchodu z měst a další přípravě.

Bůh ve své nekonečné moudrosti povolá některé k odpočinku ještě před pronásledováním, aby nemuseli pronásledování prožívat. Mnozí budou uloženi do hrobu dříve, než obávaná zkouška v době utrpení dolehne na svět. Proto by jsme měli vždy ve své modlitbě vyslovovat prosbu: „Ne má vůle se staň (Lukáš 22,42). (Counsels on Health 375)

Myslíte, že nás budou pronásledovat nevěřící lidé a kriminálníci? Bible ale předpověděla, že k nejkrutějšímu pronásledování dojde od „křesťanů“, kteří se budou dokonce domnívat, že tím slouží Bohu.

Jan 16,1-4 - Toto jsem vám pověděl, abyste se nenechali svést. Vyobcují vás ze shromáždění. Ano, přichází doba, kdy každý, kdo vás bude zabíjet, si bude myslet, že tím slouží Bohu. Budou to dělat, protože nepoznali Otce ani mě. Předpověděl jsem vám to, abyste si v té době vzpomněli, že jsem vám to řekl.

Po několik staletí pronásledoval satan ranou církev prostřednictvím pohanství. Když se však církev pod záminkou služby Bohu dohodla na kompromisu s pohanstvím, stala se mnohem nebezpečnějším a krutějším nepřítelem. Římsko-katolická církev se domnívá, že jí Bůh dal právo kontrolovat svědomí, definovat, co je kacířství, a trestat ho. Toto je jeden z nejhlouběji zakořeněných papežských omylů. Jaké to bude v době konce? Citát: „Pronásledování protestantismu Římem, které téměř zničilo náboženství Ježíše Krista, bude ještě horší, až se spojí protestantismus s papežstvím.“ (Maranatha, 194)

Pronásledování předpovězené v Bibli a duchem prorockým je mnohem větší než jen stres a úzkost. V některých případech půjde o mučení a smrt. Citát: „Protože zastánci pravdy odmítnou uctívat neděli jako sobotu, budou mnozí z nich uvězněni, jiní vypovězeni ze země, další budou trpět jako otroci. Dnes nám něco takového připadá nemožné. Až bude však lidem odňat Boží Duch, který je chrání, a až budou ponecháni pod mocí satana, který nenávidí Boží přikázání, budou se dít neobvyklé věci. Lidské srdce umí být velice kruté, když se z něj vytratí Boží láska a úcta. (Velké Drama věků, 381, 382)

Někteří ztratí svůj majetek. Mnozí zakusí bídu po vyhlášení, že ten, kdo dodržuje Boží sobotu, nesmí kupovat ani prodávat. Ale ze všeho bude nejtěžší rozkol v rodině a odcizení nejdražších přátel.

Matouš 10,36-37- Člověk bude mít nepřátele ve vlastní rodině. Kdo má rád otce nebo matku více než mě, není mě hoden. Kdo má rád syna nebo dceru více než mě, není mě hoden.