Imigranti ? Podpisem za Pravdu, která právě vítězí ...


Nepřihlášený uživatel

/ #28

2015-11-08 08:22

Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí

Krátký film „Desátá mocnina“ vznikl v roce 1977 a dávno tomu jsem se o něm dozvěděla z předmluvy k jedné astrologické knížce člověka, který mě v životě nejvíce oslovil, dnes už nežijícího Dane Rudhyara. Předmluvu napsal kalifornský psycholog PhDR James Fadiman ze Standford University a k filmu uvádí: „Film divákům dává pocit kontextu, pocit skutečné proporce jejich místa ve Vesmíru. V jedné sekvenci spatříte postavu, v další se vznesete a hledíte na kus země, který je desetkrát větší, než postava, řekněme úsek pláže s lidmi. Potom vystoupíte ještě výš, do další zvětšeniny. Pozorujete nyní celou pláž, na jedné straně vlny, na druhé straně domy v ulicích. Po několika dalších obrázcích se díváte na Slunce a planety, které na širokém horizontu galaxie vypadají jako drobounké tečky. Když se pak krok za krokem vracíte zpátky na pláž, uvědomujete si svou bezvýznamnost, ale zároveň i svou osobní středovost v tom všem“.

Nejvyšším zikkuratem té doby byla Babylonská věž, podstatné ale je, že kružítko a úhelník se staly základními symboly globálního architekta – toho, který má kořeny v Sumeru, Babylonu a v Egyptě a který se po zkušenosti s Atlantidou rozhodl řídit svět pohledem „desáté mocniny“.

Globální prediktor je naprostý pragmatik a důsledně se drží architektury, kterou odkoukal od Boha, a to je řád planet, čísel a geometrických tvarů, vytvořený v Sumeru a Babylonu. GP není žádný žrec a vizionář, napojující se na božské vize, GP je suchý ziskuchtivý pragmatik, kolem kterého božské vize ani neprošly, natož aby z nich vycházel. GP je tím, který chce Boha přelstít, protože sám se na Boha pasoval a skutečných žreců a vizionářů (obzvláště ruských) se bojí.

Ale závěr je takový, že člověk míní, Bůh mění.  Stokrát může být GP zdatný ve věcech astrologie, numerologie a se svými pravítky, kružítky a pyramidami si hrát na architekta zeměkoule,  pro něj obzvláště platí, že „GP míní, Bůh mění“.

VICE-Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí