Imigranti ? Podpisem za Pravdu, která právě vítězí ...

Petr Přecechtěl
Autor této petice

/ #50 Re: RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!

2015-12-16 09:16

#49: - RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!! 

Zkusím znovu v dobrém vysvětlit, že opravdový  příchod Pána Ježíše Krista už  začal. Děje se tak, že přichází jako Slovo Boží, totiž naplňováním posledních čárek a teček v Bibli. Ježíš Kristus je taky viditelně už přítomen ve  Svých lidech na zemi, co se mají navzájem rádi, mají rádi pravdu a pomáhají si v dobrém. Odhaduju to u nás na množství obyčejných Moraváků  nebo Čechů, o náboženských firmách nemluvím, to je většinou to falešné nebe, co má zaniknout, a z těch firem je třeba utíkat, a z Babylonu, kde říkají lži pravda a zlu dobro.

Boží Slovo je Pravda, a pod oblaky textu je ukryta nekonečná Pravda duchovní, vždyť Bůh je Duch  a On Je to Slovo.

Matouš24.17 tedy říká, že v čase Jeho příchodu  bude vše jasné, tedy skutečný význam Slov v Bibli pro rozlišení Pravdy od lži. Nebo jinak, lež na zemi, na "západě", bude naprosto nahá ve srovnání se Slovem, Východem.

Matouš24,30-31   říká prostě, že se budou naplňovat Slova Bible, a Jeho vyvolení budou shromážděni. To shromáždění už probíhá, lidem se Ježíš Kristus zjevuje, pokud On chce, a oni o to vědomě stojí. jenom to asi většina lidí určitě ještě neví, že Bůh je, a to, že jsou dobrosrdeční, mají od Něho. Každý se narodí do tmy.  Klepejte a bude vám otevřeno. Se mnou Ježíš Kristus mluvil a vím, že o sobě ani neexistuju, tak ze mě mluví On.

Marek13:26 tady opět říká, že Slovo se bude přesně naplňovat ke Slávě Ježíše Krista

Lukáš 17,24 ano, toto je opět o naplňování Slova a zjevení skutečné Pravdy

1. Tesalonickým 4,16-18 Kdo je to člověk mrtvý v Kristu? Dělá skutky Kristovy, a ještě to neví, tady na zemi je to jenom zkouška, Realita je Kristus.  Pravda a Dobro, Život o Sobě. Toto má každý člověk jako dar od Boha, pokud si v životě vybírá dobro, třeba i nevědomě, podle "svého svědomí". . No a co znamená být uchvácen do oblak? Jistě se situace bude vyvíjet podle Slov v Bibli. Na zemi zůstanou jenom živí v Kristu. Zdánlivě živí už tady nebudou. S Kristem zůstanou jenom živí lidé, ať už v těle fyzickém nebo v podobném, ale věčném, duchovním. A bude dobře.

Zjevení 1:7 Ano, dochází k naplňování textů Bible, dejte pozor, abyste Pána Ježíše Krista neprobodli, jako ten žoldnéř, přestaťe jednat zle, naučte se jednat dobře. Pravda je člověku jenom půjčena, když bude podle ní jednat, bude mu ponechána, dostal ji do krve, pokud ne, a nikdy nikomu nepomohl, nemá víru ale jenom zdání víry.

 

Amen