Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

jirkazbudějc

/ #44

2012-11-09 19:56

Soudružka Vítězslava Baborová,kdysi velmi agilní členka Socialistického svazu mládeže,posléze vítaná posila KSČ v letech Husákovské normalizace a vlastně i tehdejšího základního školství,vždy ale s vidinou spíše politické než učitelské kariéry.Přesvědčená ortodoxní komunistka,které asi opravdu není nic cizí z praktik její KSČ,dnes KSČM.Kdo chce,tak si to dobře pamatuje:rozsévání strachu,závisti i nenávisti mezi lidmi a dokonce i popravy vlastních ,i když v té době již bývalých spolustraníků.Vždyť měli svého Velkého učitele.
A nyní v pohodě novou krajskou radní i pro školství.Pokud to takhle bude pane hejtmane pokračovat,asi by nás nemělo překvapit už ani vítězství Petra Podholy ve výběrovém řízení na místo ředitele Krajského úřadu,který je zatím "uklizen" na postu náměstka Magistrátu Č.Budějovic. Takovéto kroky jsou spíše arogancí,než službou lidem.On ale každý vrchol má své údolí a ještě žádný strom nevyrostl do nebe.
K opravdu demokratické a stabilní společnosti nás čeká ještě velmi dlouhá cesta,na které však musíme být mnohem obezřetnější a důslednější a to ve všem.