PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Tužka

/ #43

2012-11-12 23:35

Nemám problém s rallye jako takovou, protože ji beru jako sport a sport bez diváků nemůže existovat. Jen mi vadí nedostatečné zabezpečení - a to se nebavím o konkrétních akcích. Tato show NEPATŘÍ do měst a vesnic, neb i přes veškeré opatření se v takovýchto oblastech nedá uhlídat. Nemám nic proti ježdění na silnicích mimo obydlenou oblast, jen je třeba přesně vyhradit místa pro diváky a i najmout lidi na hlídání trasy kvůli případným hazardérům. Z tohoto důvodu by bylo rozumné vybírat vstupné, když už je s tím tolik práce a fanoušci si určitě taky rádi za lístek zaplatí. Pokud by se někomu nelíbilo ani takové řešení, vzpomeňte si na Dakar - tam nestojí kolem dráhy žádní lidé a přesto je to nejsledovanější závod rallye!!
Pohnutka k přidání se k této petici není nátlak mé matky (ehm!), ale fakt, že při sobotní tragédii zahynula osoba, kterou jsem znala a tudíž mě tato událost těžce zasáhla. Zároveň bych chtěla vyjádřit soustrast rodinám všech zemřelých..
Prosím všechny fanoušky tohoto sportu, nebuďte lhostejní k lidským životům těch, kteří toho tolik o těchto závodech neví a proto se z bezpečnostního hlediska nemusí umístit vždy na vhodné místo. Podpořte tuto petici!



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...