Záchrana TRN odd. Klatovy

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114

2013-03-26 23:38

Po přečtení všech komentářů je mi zle. Proč sl. Kalistová nenapíše, že na odd. TRN zůstaly pouze 4 směnné sestry, jedna lékařka je v důchodu, další lékařka dojíždí do ordinace v Horažďovicích,další do ordinace v Sušici a další většinou slouží na RZS. Zkušenému primářovi bylo 60 let. Kdo by tedy měl o pacienty pečovat? Žádná sestra na TRN nechce, protože na celé oddělení na noční službě je pouze jedna sestra bez lékaře! To vám připadá normální?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115 Re:

2013-03-27 09:05:17

Pavla Kalistová
Autor této petice

#117 Re:

2013-03-27 09:58:27

#114: -

Tak tedy jak chcete, mam už toho napadání plné zuby, takže půjdu s pravdou ven. O sestrách i lékařích vím, ale také vím, že vrchní sestra je člověk, který je neskutečně falešný a ano ať si to přečte. Nic nenechá a sobě a ze sester dělá hlupačky. Ony si to nezaslouží!!!! Jedna jako druhá jsou profesionálky jak se sluší a patří!!!! chtěla jsem zůstat nestranná a bojovat za lékaře a sestry. Vím, že není perzonálně problém aby byly 2 sestry popřípadě sestra a sanitář na noční službě pohromadě. Zrovna včera jsem si tyhle informace ověřovala a jde to!!!! Jen jistá dáma to tak nechtěla. Než mě překládali z plicního na MJIP tak všechny jednání probíhala po půl 3 kdy vrchní odcházela z plicního, protože mi stála za dveřmi pokoje a poslouchala co si s týmem povídáme a co hůř poslouchala i rozhovory s mojí matkou....... A  proč se složila??? protože jí teče do bot!!!! Mám toho tak akorát dost.... to, že nejsou sestry je její práce!!! za tím si stojím. A mezi námi při výčtu toho jak lékařky a lékaři slouží jinde jste nějak zapoměl/a, že tak jako tak na plánované rozšíření ambulantní části chyblí lékaři né???????? takže taky Kokoškova lež!!! A věřte, že pokud plicí uhájíme tak i tento problém dořešíme a mám přislíbenou spolupráci dalších 2 sester!!! nic nenechávám náhodě. To, že je na TRN nouze o sestry je také prací nemocnice, která v polovině prosince stahla veškeré inzeráty na plicní lékaře a sestry. V té době už totiž připravovali přesun na internu a jistým lidem "zavřeli " pusu aby se informace nedostala veřejnsoti.


Nepřihlášený uživatel

#118 Re:

2013-03-27 10:08:17

#114: - sestři myslím, že je Vám zle z jiného důvodu, že?

Plicní oddělení šlape jako hodinky, pacienti dosud nepoznali žádný nedostatek lékařů ani sester. Proč je málo sester? - ptejte se vedení nemocnice - zrušil se požadavek na obsazení místa sestry pro plicní. Máme nového lékaře, který má zájem být odborníkem v plicních nemocech. Aby mohl udělat v tomto oboru atestaci, potřebuje se učit pod vedením zkušených lékařů na plicním oddělení s LŮŽKOVOU ČÁSTÍ. Bohužel, pokud toto pracoviště zanikne, nemá šanci a je z něj jen internista. A jak víme, to bude pro plicní choroby nedostačující .
Co se týká lékařů, je zatím vše pokryto ke spokojenosti většiny pacientů a nemá to nic do činění s jejich věkem.

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-03-28 08:56:52


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-04-02 22:26:09



Nepřihlášený uživatel

#137 Re:

2013-04-02 22:29:48

#114: -

Reakce  na  -114 - Možná byste se divil(a) za jakých podmínek pracují v jiných zdrav.zařízeních.Je to vina ministerstva zdrav.+pojišťoven. Šetří se na všem a nikoho z nich nezajímá,jak to v nemocnicích funguje..Z nemocnic by nejraději udělali výdělečný podnik..Myslíte si,že někoho zajímá,že lékař či sestra je také jenom člověk?A že lékaři dojíždí do jiných měst? Dovedete si přestavit,že lidé,kteří žijí v těchto městech + okolí- dojížděli s dých.potížemi do Klatov??Ten,kdo má němocnici za rohem-tomu se to dobře kritizuje :(((  To je jako když ruší RZS  a do místa dojedou do 20ti minut.. to už nemusí pac.přežít.Už 5minut bezvědomí se podepíše na funkci mozku..:(( A co když se to stane ve vaší rodině??