ZBOUREJTE PRASEČÁK

Quoted post

jeden z těch, co už prostě nemůže

#1 MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

2013-10-08 16:55

Ti, kdo pořád rejou do toho prasečáku, by měli spíš přemýšlet.
Dneska možná živí 1,5 až 2 miliony lidí v republice ten zbytek - a jestli se bude skladba obyvatelstva převažovat stále na stranu dvou kategorií (důchodců a sociopatů zneužívajících své živitele), za chvíli nebudeme mít co žrát všichni, protože tu nebude nikdo, kdo by makal a něco tvořil !
A zbourat si zdroj potravy a práce, aby se namísto něj postavil další památník, to považuju pouze a jen za produkt chorého, případně hodně mdlého mozku. V tomhle státě nám už hnedle nic nepatří a my se budeme vyžívat v ochraně části obyvatelstva, která na rozdíl od dnešních důchodců nikdy žádné hodnoty netvořila, nevytvořila a tvořit nebude ! Těch pár cikánů, co umí vzít za lopatu a kterým tímto vzdávám čest a slávu, to bohužel nezachrání.
Tak hlavně za potlesku EU, zainteresovaných neziskovek, jenprávoobčanů, hamižných poslanců a podnikatelů a dalších podobných hlupáků - bourejte! Nejlíp všechno, co funguje, co nás živí a co je ještě naše !

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3 Re: MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

2013-10-08 18:25:53

#1: jeden z těch, co už prostě nemůže - MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

co to tady placas za nesmysli?chtel bich videt tebe, na nasem miste,kdybi vasim lidem postavily prasecak na posvatnem miste,styd te se cechackove!!!!!

irča

#24 Re: MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

2013-10-10 21:04:58

#1: jeden z těch, co už prostě nemůže - MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

chtela jsem jenom napsat  to ze romove  si stoji pravem  za to bourani prasecaku a chteji si postavit  pamatnik  romum jini lide maji take pamatniky  proc  by nemohly mit i romove to snad  nebyli lide?,zažily  si hodne pekla ve valce holokaustu prasecak tam nepatri  ti lide co jsou tam pochovani  si zaslouzi uctu


Nepřihlášený uživatel

#33 Re: MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

2013-10-11 15:05:27

#1: jeden z těch, co už prostě nemůže - MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

Máte nárok na vlastní názor, ale je to naprosto nedůstojné, aby na místě koncentračního tábora byl prasečák, nezáleží na tom, jestli tam byli popraveni Romové, černí, nebo bílí, je to znesvěcení. Nejsem rom, ale aby tam byl dále prasečák se mi zdá naprosto nepřijatelné. Myslím si, že kdyby tam byli popraveni neromové, tak by byl už dávno zbouraný.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-10-29 16:24:23


jaja

#52 Re: MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

2013-10-29 16:27:27

#1: jeden z těch, co už prostě nemůže - MÍSTO PRASEČÁKU DALŠÍ PAMÁTNÍK, NE?

Stavět život vepřů nad život lidský.....zkrátka vepřín může sloužit a stát zcela jinde, jde o uctění památky těm, kteří se narodili do pohnuté doby a jejich život předčasně skončil nebo byl tvrdě poznamenán.....

...anebo stále ve stylu "co nezasáhlo mě, to mě nezajímá?"