Kokorinska draha 076

Quoted post

Láďa

#118 Re:

2014-10-19 12:52

#109: Z.P. -  

 Rád bych věděl , jestli oponenti "naší mšenské lokálky " jsou z jejího okolí . Neboť já bydlím od narození (37let)  za mšenskou tratí na Mělníku , s touto tratí jsem vyrost a nevidím vůbec žádný důvod proč bychom mněli likvidovat něco co postavily naší předkové a slouží to všem . To však nemůžu říci o zbytečně vyhozených penězích do dánic a rychlostních komunikací (i když také auto občas používám) tak si i přesto myslím , že je naše silniční síť dostačující a není potřeba daších záseků do přírody .

Pokud se mnou nesouhlasíte , je to stejné jako vy nesouhlasíte ze záchranou "naší Mšenky" . S pozdravem Kopřiva Ladislav 

Odpovědi

Z.P.

#120 Re: Re:

2014-10-20 18:43:26

#118: Láďa - Re:  s touto tratí jsem vyrost a nevidím vůbec žádný důvod proč bychom mněli likvidovat něco co postavily naší předkové a slouží to všem

 Bohužel ,ta lokálka si své už odsloužila v minulosti a dnes je její dopravní význam zanedbatelný. Opravdu, pokud se na trati vede pár sólo motoráčků za den, tak je to ekonomicky neudržitelné. Nákladní doprava žádná - není se co divit, dopravci v jejím okolí už dávno přešli na operativnější a (bohužel) levnější silniční dopravu, krom toho je lokálka trasovaná dost nevhodně z trakčního pohledu.

zbytečně vyhozených penězích do dánic a rychlostních komunikací ... tak si i přesto myslím , že je naše silniční síť dostačující a není potřeba daších záseků do přírody .

I když naše dálnice jsou velmi pravděpodobně předražené, přeci jen bych si nemyslel, že jsou "zbytečné". A že silniční síť je dostatečná? Jel jste někdy z Prahy do Budějovic a dál do Rakouska? Jel jste něky od Prahy do Drážďan? Okruh kolem Prahy bude zbytečný? Meziregionální trasy, třeba LBC - HK - BO nebo PLZ - CB jsou zbytečné?