Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

predátor

#900 Re: Re:

2014-11-15 20:56

#893: Roman Skácel - Re:  

 Téměř ztotožňovat Zemana jako terminátora s islámskými teroristy snad nemyslíte vážně. V našich zprávách se nikdo nedozví a nezveřejní jaká zvěrstva islamisti páchají a to nejen na, novinářích, ale na každém,  kdo s nimi nesouhlasí. Podřezávají kohokoliv brutálně jak na běžícím páse.  To by se asi líbilo někomu víc než několik imperativ na adresu ruských disidentských dam. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#907 Re: Re: Re:

2014-11-16 11:13:12

#900: predátor - Re: Re:  

Tohle myslím vážně, apolitický prezident by nemohl svými kroky být v rozporu s politikou EU a USA vůči Rusku, nebylo nezbytné na návštěvě Číny komentovat "náš nový" vztah k Tibetu. Umím si to vysvětlit pouze tak, že k tomu byl nucen. A pokud ne, pak už jenom tak, že mu prostě přeskočilo.

Uznat v Číně anexi Tibetu v době, kdy Rusko anektovalo Krym a zásobuje vojenským materiálem a vojáky separatisty na východu Ukrajiny je totéž, jako kdyby například stál na straně Islámského státu. A právě tohle tvrdím ve svém předchozím příspěvku, klidně si ho přečtěte znovu, podobá se to skutečně, jako vejce vejci.

Cítím, že to, co páchají islamisté v Sýrii a Iráku Vám vadí, to, že něco pdobného podporují všestranně Rusové pod vedením Putina na Ukrajině je ale stejné, dokonce s podporou našeho prezidenta.

Tak mi řekněte, proč i prostřednitcvím kritiky ruské disidentské kapely, která je vyhraněna přímo proti Putinovi, musí náš prezident podporovat Putina? Proč se musí pan Zeman ztrapňovat dotazy do evropským médií na přítomnost ruských vojáků na Ukrajině, když musí vědět, že tam jsou minimálně od našich tajných skužeb, když už nesleduje ČT, která o tom dokonce vysílala převzaté záběry ze satelitů?