PETICE s připomínkami k novému autobusovému dopravci na lince Děč

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15

2014-11-19 20:14

Jsme manželé, oba dojíždíme za prací do Děčína. Doposud jsme oba za průkazky na 1 měsíc zaplatili 1.140,.Kč a nyní po vylepšení autobusové dopravy zaplatíme z Jílového 546,-Kč + po Děčíně 490,-Kč, tj.celkem 1036 (jeden. Jezdíme dva a tudíž nás to vylepšení měsíčních průkazek bude stát 2072,-Kč..Takže závěrem jste nám to vylepšili o 932,- Kč a o tuto částku nám klesne každý měsíc naše životní úroveň. Myslíme si, že Ti, kteří tohle vymysleli, naplánovali a nám všem zařídili v životě do práce nedojížděli autobusy. Měli by jste se nad tím ještě zamyslet a zvážit jaké finanční dopady to bude mít pro občany Jílového.
Např. v Praze na jednu průkazku využívají Metro, autobusy, tramvaje, dokonce i příměstské vlaky. U nás jdete obrácenou cestou-rozdělování, které chcete aby zaplatil občan. Věříme, že Vás to povede k rozumějším rozhodnutím, jinak bude nespokojenost občanů v tomto regionu narůstat.

Odpovědi

Doprava ÚK

#21 Re:

2014-11-20 16:45:48

#15: -  

 Dobrý den,

cílem změny je právě jedna "průkazka" na všechno jako v Praze. Bohužel magistrát města Děčína odmítal do systému kraje přistoupit. 

Pokud cestujete do Děčína někam, kam vedou linky Ústeckého kraje, dvě průkazky nebudete potřebovat. Prohlednetě si nové jízdní řády všech linek na www.dopravauk.cz.