podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

OBCAN OSTRAVA

#859 Re:

2014-11-20 23:04

NASEHO PREZIDENTA  VOLILA  VETSINA  NARODA A  TED  KDYZ  NAZYVA  VECI PRAVYMI  JMENY  A  RIKA  PRAVDU ,TAK  MU  CHTEJI  DAVAT  CERVENOU  KARTU.
ON  UZ  KARTU  MA  A  TO  ZELENOU  KTEROU  DOSTAL  PRI  PRIME  VOLBE  OD  VOLICU!
PORAD  LEPSI  VARIANTA,NEZ  MIT  PREZIDENTA  TREBA  KNIZETE

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#866 Re: Re:

2014-11-21 09:55:55

#859: OBCAN OSTRAVA - Re:  

Znam ze sveho okoli spoustu lidi, kteri volili Zemana a ted toho lituji. Pry by stejnou chybu neudelali.  Upozornuji, ze jsem nevolila Knizete, ale ani to sproste hovado, co sedi na Hrade.

Pojdte do me :D

#1814 Re: Re:

2017-12-09 17:26:36

#859: OBCAN OSTRAVA - Re:  

Nechte me vas lehce poopravit... Milos Zeman ziskal svoji popularitu v dobe, kdy dostat se na vrchol zebricku nebylo moze pro vetsinu lidi. V podtate vas uspech zalezel pouze na tom, jestli jste byl "hrdy komunista" (at uz s uvozovkami nebo bez nich), byl jste dobrovolny/nedobrovolny komunista anebo odpurce rezimu. Pan Zeman si to hezky stradoval tou prvni cestou a tim vlezl do zadnich partii mnohych lidi. Samozrejme jakmile to zacalo jit s komunismem z kopce, tak vyklidil pole. Ted po tech par letech lide zapomneli a stari lide zacali vzpominat na "stare zlate casy". Bohuzel pro pana prezidenta, jeho chovani uz nebude tak snadno tolerovatelne tentokrat. Taky nesmime zapominat, ze od poslednich "primych voleb," ktere vyhral prezident Zeman se mnohe zmenilo. Mnozi lide se zacali starat o to, aby mlada generace se opet zajimala o politiku. Jeden z duvodu, proc se my "mladi" nezajimame o politiku, je fakt, ze jsme zhnuseni tim, co vidime a slysime. Ale jak "Knize" prokazal, do mlade generace se musi investovat a pocitat s ni. Proto jeden z duvodu proc vyhral pan Zeman je, ze volici volici pro pana Schwarzenberga jeste nebyli plnohodnotnymi volici. Ovsem cas pokrocil a je na case, aby tito lide ukazali svoji tvar. Koukneme se do minulosti (hlavne te ceske komunisticke, pokud jste si ji pro sebe jeste uplne neprekroutili). Studenti byli vzdycky ti, kteri menili politiku. Muzeme zacit udalostmi na podzim roku 1939 (uzavreni ceskych vysokych skol Nacisty) a pokracovat pres podporu prezidenta Benese, k revolucim proti rezimu, Janu Opletalovi, Sametove revoluci... Vidite kam tim mirim? Je mozne, ze pan Zeman bude zvolen znovu, ale cas vam dotikava. Jak se rika: Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste. (A Boha se komuniste boji jako cert krize... ;) )

Karel

#1825 Re: Re:

2020-08-17 15:04:48

#859: OBCAN OSTRAVA - Re:  

Aha a kolikrát byl soudě uznán jako lhář? A co říkal o tom dementovi co mu dělá kancléře že pokud nezíská prověrku co se mělo stát?  Ten lže jak když tiskne a jen tupci mu to žerou.