podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1096 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-05 10:51

#1095: - Re: Re: Re: Re:  

 Mrtvoly uz nemohou nikomu podekovat, bohuzel. Pro Rusko spis bohudik. To by byla pred Kremlem fronta. Dekovaly by Leninovi, Stalinovi atd. atd. Ve valkach jsou vzdy obeti na zivotech, proto si nikdo rozumny valku nepreje. Ale likvidovat, doslova vyhlazovat vlastni obcany, na to ma patent jenom SSSR a Rusko.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1097 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-05 13:25:29

#1096: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Skutečně? Že by (například) těch 6mega židů, co zmizeli navždy v německých koncentrácích tehdy přijelo do toho německa jen tak na dovolenou ausgrechnet třeba z Uruguaye?

A co ty statisíce mrtvých třeba v Iráku, to snad NEJSOU LIDI? Ty se jako SMĚJÍ ZABÍJET? Co Syřani, kteří podporují Asada? Je to snad zločin a navíc hrdelní? A tak dále.

Neříkám že to v CCCP bylo nějak moc fajn, to jistě ne, má to dost šílenou historii ;-). Ale v porovníní s USA v posledních cca 25 ti letech, je Rusko docela mírumilovná země. Jen má také své zájmy a v porovnání s USA docela pochopitelné. (nemá je po celém světě, jako naši "bratři ve zbrani") Ale chápu (nechápu přesně proč, chápu že ano), že někdo je prostě chce nenávidět.