podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1140 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-11 09:40

#1139: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, na necem se shodnem. V pracovnim procesu by nemel chlastat nikdo.  Za to byva vetsinou okamzity vyhazov.  Ale stejne je tu rozdil. Prezident je reprezentant statu, jakasi vykladni skrin.  Je mi celkem jedno, jestli se opije poslanec v Americe, Rusku, Polsku atd. atd.  Ale pokud bude nejvyssi predstavitel statu zlity pod obraz,  tak si o te zemi udelam nejaky usudek.  A nebude to nic lichotiveho.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1141 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-11 18:19:35

#1140: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já bych ale nepodceňoval druhou stránku věci, jeslti také dělá něco pro blaho občanů téhle země. A blokování obchodu s Ruskem a Čínou našim nezaměstnaným v současné krizi moc nepomůže. Naproti tomu lidské práva v Tibetu nám můžou být srdečně fuk (pokud se budete pohoršovat, tak vezmětě na vědomí, že to nemyslím absolutně, ale dokud budeme kašlat na lidská práva v Bahrajnu a Saudké arábii - a že to děláme, protože se jedná o spojence USA -, tak IMHO můžeme klidně kašlat i na ta v Tibetu)

Na druhou stranu, jeslti prezident řekne sprosté slovo, tak to nikoho v ČR o jeho práva nezkrátí. Jde o klasický zástupný problém, má to zamaskovat mnohem závažnější věci, například nezaměstnanost, chudobu, ztrátu sociálních jistot a práv zaměstnanců a tak dále

TOHLE jsou věci pro lidi důležité. A Zeman byl lidmi zvolen, ne parlamentem.


Nepřihlášený uživatel

#1142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-11 18:32:25

#1140: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nepsal jsem o nejakem sprostem slovu, i kdyz by tak prezident mluvit nemel.  Psal jsem o jeho zavislosti na alkoholu.  A o cinsky trh nemam obavy.  Cinane maji sami nejvetsi zajem o to, aby meli kam exportovat svoje zbozi.  To jeste neni duvod, aby jim prezidet lezl do zadku.  Totez se tyka Ruska.