MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#24685 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.

2014-12-14 12:12

#24682: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

Demagogie? Jednotlivec vůči jinému jednotlivci demagogem? Jste hlupák a už je úplně jasně patrné, že jste buď malé dítě, nebo zabedněný trotl, který nedokončil ani základní školu. Mrkněte na definici demagogie. A jestli jste politik, tak už se těším na to, co této zemi můžete opravdu dát.

A hned pak čtěte, co jsem Vám psal, je mi jasné, že kdybych to napsal chytrému Eskymákovi, tak mi porozumí více, než-li Vy, politiku...

Máte pevné škatulky, Váš soused je komunista, jako já, ten druhý soused je demagog, ale Vaše a moje chápání toho, o koho opravdu jde je diametrálně rozdílné. Pojmy jste se naučil používat jako nadávky, tedy zkratky a přitom ani netušíte, co opravdu představují.

Nemůžeme si rozumět, protože Vy jste zaslepený svojí hloupostí, když ani nevíte, co je to komunismus a demagogie, ale tvrdit o jiných že jsou nějací prostě míníte.

Pak jste také právě usvědčený Lhář, protože nemůžete dokázat nic z toho co tvrdíte.

Víte co, ještě pořád je mi milejší opilec a mnohokrát usvědčený lhář na Hradě, než takoví vtipní hlupáčci, jako jste Vy, téměř bez jakékoli mentální úrovně...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24688 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.

2014-12-14 12:19:39

#24685: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

 Jak jsem psal, v bolševismu jsme dospěl a vím velmi dobře, co to bolševismus je a co dokáže. 

Nepotřebuji tedy slovníkové definice bolševismu, zažil jsem jí na vlastní kůži. 

To, že své myšlení a vaše "citace" v podstatě marxova kapitálu neshledáváte jako jistů druh stižení bolševismem je naprosto pochopitelné. Bolševik demokrata nevychová, ale neznamená to, že dospělý člověk se demokratem stát nemůže. Vám se to nestalo, vy jste v zajetí slovníko-bolševických pouček, proto vás shledávám člověkem s bolševickým myšlením.