MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24693 Skácele Skácele :-)

2014-12-14 12:59

"Nepotřebuji slovníky a nepotřebuji ani citace, píšu sem prakticky z voleje (ověřuji si jen data, čísla, statistiky), jinak jde jen o mé osobní názory, odnikud nekopírované, prostě MOJE!"

Tohle jse se strukturou státního dluhu USA předvedl dokonale - většinově si půjčují v zahraníčí :-). 

"Já byl už v době konce socialismu dávno dospělý a táta od rodiny, z marxismu-leninismu, marxleninské filozofie a politické ekonomie socialismu i kapitalismu mám státní zkoušky. Já to kdysi musel studovat velmi podrobně a vše současně ve vztahu k ekonomice, právu a financím, protože mám ekonomické vzdělání. Už jako mladý člověk jsem se kdysi naučil nejen ty pojmy, ale velmi přesně i to, jak fungují a jak je ovlivňují ty ostatní pojmy a jak to celé jedno z druhým, třetím atd., souvisí."

Jak jsem psal, máte v sobě Skácele. Jedete v jediném filozofickém "vzdělání" kterého se vám dostalo - jste bolševikem. Mne to nepřekvapuje, zrovna nedávno mi jeden kolega z ČVUT vysvětloval, jak je Zeman vzdělaným rétorem a skončil u toho samého jako vy, u akumulace kapitálu a zločinnosti takového jednání :-), prostě komunista, bolševická rodinka. U vás je mi vaše blbost ukradená, u něj mne to trošku mrzelo, ale také nijak nepřekvapilo, jak jsem psal, bolševik demokrata nevychová. 

"My, kteří to víme, prostě můžeme participovat i další vývoj" - co je tohle zase za blábol, oni jsou někteří kteří "vědí" a jiní "ne"? Tohle je jak z manifestu šílené party blbů Akce DOST. 

Nemám co bych měnil Skácele, jste bolševik mininálně myšlením. Ale jak jsem psal, není na tom nic překvapivého, pravděpodobnost je neúprosná. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24742 Re: Skácele Skácele :-)

2014-12-14 17:42:51

#24693: - Skácele Skácele :-) 

 Jsi kretén, mnoho slov idea žádná. Možná ti jde dobře matematika, nevím, ale logické uvažování je pro tebe španělská vesnice.