MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24694 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl

2014-12-14 13:06

#24692: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

"Já byl už v době konce socialismu dávno dospělý a táta od rodiny, z marxismu-leninismu, marxleninské filozofie a politické ekonomie socialismu i kapitalismu mám státní zkoušky. Já to kdysi musel studovat velmi podrobně a vše současně ve vztahu k ekonomice, právu a financím, protože mám ekonomické vzdělání. Už jako mladý člověk jsem se kdysi naučil nejen ty pojmy, ale velmi přesně i to, jak fungují a jak je ovlivňují ty ostatní pojmy a jak to celé jedno z druhým, třetím atd., souvisí."

 

Skácele, vy jste za bolševika studoval práva nebo ekonomii :-), tak to už se nedivím vůbec ničemu. Dvě nejideologičtější VŠ v tomto státě práva a ekonomie - pak je logické, že tu plácáte ty vaše bolševické hovadiny. Vy jste dokonce z ultra bolševické rodinky řádně prověřený soudruh, když jste tam mohl studovat. 

Už rozumím proč jste mi na mojí charakteristiku vás neodpověděl. Vy nejste z polobolševické rodinky matka učitelka, vy jste z bolševické rodiny řádných přisluhovačů bolševického režimu. 

Běžte k šípku s vašima kecema o tom, jak jsem já v zajetí ideologií, když ani nedokážete napsat jakých či jaké, kdežto já přesně ve vašich textech dokáži určité slovní obraty a "myšlenky" za bolševické v klidu označit a dokonce i mnohdy poznat, odkud pocházejí.  

 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#24699 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpov

2014-12-14 13:27:33

#24694: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl 

Přesně to jsem čekal, taky proto jsem to napsal tak, jak jsem to napsal.

Máte vážný problém. :-)


Nepřihlášený uživatel

#24701

2014-12-14 13:46:02

#24694: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl 

 Nic mi do toho není, ale podle mého tohle není ten původní Skácel. Ovšem, co se týče vaší debaty, je to celkem jedno. 

Roman Skácel
Hodonín

#24989 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpov

2014-12-15 22:58:49

#24694: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl 

No jo, kdyby se tak ještě dnes dali právníci a ekonomové, nebo dokonce právně ekonomičtí odborníci, upalovat na hranici, jako ve středověku kacíři. To by bylo něco pro Vás. Žádný první kamenem házející, pěkně první, co pochodeň na hranici pod jiného přikládá...

Shoříte v Pekle sám. Co jiným přejete, sám jednou dosatanete. Osobně na Boží Mlýny věřím, i když na Boha ani náhodou...

A klidně Vás zde zakleji: Ať shoříš v plamenech, pokud já jsem bolševík, anonymní hrdino!!!

Ve skutečnosti jste pouze ideologicky zmatený psychopat, ve dne hodný človíček, co se potuluje životem a večer nesmiřitelný a po škodách druhých lačnící ubožák. Neschopný vymyslet ani rozumný argument pro a proti, jen nesnášenlivý a horlivě zapálený. Nelogický a irocionální ve své podstatě, hledající nikoli podstatu problému, ale samozřejmě, přičemž zcela chybně, podstatu jiných...

Vy nedokážete poznat vůbec nic, když neumíte a ani už dávno NECHCETE porozumět jiným. A tohle je můj axiom i pro jiné, Vám podobné kreaturky, na této diskuzi...