MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.

2014-12-14 15:44

#24722: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

 Nejdřív si ujaněme komunistický blbe, jestli se shodneme na tom, že součástí vzdělání je kultura a morálka. To je podstatné pro jakoukoliv diskusi. 

Jestli si myslíte, že komunistická "kultura" a "morálka" je skutečnou morálkou a kulturou, pak logicky vaše bláboly analfabeta nemají žádnou hodnotu. Zatím kolem toho chodíte jak kolem horké kaše. Na jednu stranu se nechcete přiznat k tomu, že jste komunistický blb na druhou stranu tu píšete hovadinu typu jak analfabeti neomarxisté správně cosi čtou. 

Prostě vy komunistická zrůdo vyjádřete, že jste komunista a jak vám velmi vyhovuje komunismus s jeho komunistickou "morálkou" a komunistickou "kulturou" nebo si běžte se svým ...... za pornohvězdou Kateřinou Zemanovou a jajím povedeným komunistických tatíčkem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24738

2014-12-14 16:46:08

#24725: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

 Ešte k Vám:

Vy ste neskutočný primitív! Neviem, čo robíte, ale dúfam, že ľudia Vášho druhu sa preboha cez nejakú politickú stranu nedohrabú k rozhodovacím právomociam. To by bola spoločenská tragédia, keby dostali zelenú. Ak budú voliči tak hlúpi, že im dovolia sa vyšplhať do takej pozície, kde by mohli ohrozovať svojich spoluobčanov, potom im niet pomoci a ďalšia tupá totalita, možno aj s krutovládou, je nevyhnutnosťou.