MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24767 Re: Topolánek byl skutečně šílenec, o tom žádná.....

2014-12-14 19:30

#24758: - Topolánek byl skutečně šílenec, o tom žádná..... 

 Těžko s Váma v celku souhlasit.Topolankova,Nečasova vláda nezvládla ani korupci ani krizi,všichni kolem nás byly v kladných hodnotách,nezaměstnanost stoupla a lidem byly sníženy platy,matkám s dětmi a postiženým odebrány příplatky.Bylo to otřesných pět roků vlády.Na úřadech jsou už lidé kteří většinou ten drsný počátečný komunizmus nezažili,tak by sme se už neměli soustavně vymlouvat na komunisty.Že se nedodržují zákony za to můžou lidé které soustavně dokola volíme.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24769 Re: Re: Topolánek byl skutečně šílenec, o tom žádná.....

2014-12-14 19:44:30

#24767: - Re: Topolánek byl skutečně šílenec, o tom žádná..... 

 Nemáte pravdu viz. makroekonomické údaje, vláda nebyla asociální. Nemáte ani pravdu, že "všude okolo byly vlády v plusu" atd. 

Nečasova vláda byla skutečně první vládou vůbec, která si nenechala referovat o vyšetřování politiků a i jinak citlivých osob. To je zlom, který nepřinesl nikdo, dokonce za Zemana došlo k děsivým věcem, na vnitro se pod Grossem začali vracet StBáci a výsledek je ten, že jsou vztahy s USA poškozeny natolik dodnes, že USA ČR prakticky neposkytuje zpravodajské informace dodnes, jen jako příklad. Došlo ke skutečnému rozvalu bezpečnostních složek státu ve prospěch oposmluvních zlodějských banda, kterým Klause se Zemanem následně udělili oposmluvní makroamnestii. 

Nečasova vláda byla skutečně velkou nadějí o tom dnes s vládou v které sedí pravděpodobný Stbák s podivně získaným rozsáhlým majetkem Babiš, v Praze je primátorka nejspíš také StBačka (minámlě se tak chová) a pomáhá jim v politcké práci skutečná StBáčka starostka Prahy 10.

Je to věc velmi velmi vážná. Níčení demokracie v ČR je obrovsky rozjeto, stejně jako ruská propaganda zde.