MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Demokrat

#24830 Jste rozvracečská pakáž!

2014-12-15 12:50

TIHLE RÁDOBY-DEMOKRATÉ PLACENÍ AMERICKOU, BRITSKOU A NĚMECKOU AMBASÁDOU NEMAJÍ PRÁVO ROZVRACET NAŠÍ KRÁSNOU ZEM!!! JSTE ZRÁDCI TOHOTO NÁRODA!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24839 Tedy ještě jednou....

2014-12-15 13:42:57

#24830: Demokrat - Jste rozvracečská pakáž! 

Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta. Ten stanoví tři limity:

Nelhat - Zeman lhal prakticky o všem čeho dotkl, od privatizace MUS, přes jeho rodinu, tým, financování kampaně, až po jeho působení v pozici premiéra. 

Volební účet v kontextu délky kampaně - ta může začít jedině tehdy, pokud je zřízen Volební účet. Vcelku si i můžeme myslet, že volební kampaň začal v době kdy jej založil, proč ale na něm zatnu sekeru 3 mil. na celkovém objemu cca 38 mil. korun, které kdosi zaplatil je vemli zvláštní a odporuje velmi Zákonu o volbě prezidenta.

Maximální objem prostředků v kontextu s volebním účtem tedy Zeman "dodržel" jedině v případě, že pomineme celou jeho kampaň probíhající dávno před založením volebního účtu a která jej nejspíše vyšla na násobky objemu, který měl na volebním účtu. 

Tedy Zemana není možné respekotovat v ústavní funkci, neboť komunsité a náckové a zločinci porušují zákon, kterým se získává moc právě proto, aby jí nasledně mohli zneužívat proti demokracii, což je přesně to, co Zeman dělá, nejen jeho oplzlou dehonestací Pussy Riot, ale také zvaním diktátorů do země, což se zdaleka netýká jen zločince Putina. 

Ústava jasně požaduje, aby v ústavních pozicich byli demokraté, Zeman není demokratem, tedy tím, že setrvává v ústavní pozici porušuje ústavu a tedy páchá velezradu. Měl by odstoupit.