podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1158 Re: mataRe:

2014-12-17 22:08

#1156: - mataRe:  

Kritizovat můžete. Nazývat ho ožralým hovadem už je trochu na pováženou, to už by se mělo trestat - možná by stačilo čtvrt roku zametat ulice. Když jste takový frajer, proč si neuděláte dovolenou v Saudské Arábii, nenaučíte se totéž říkat o králi Abduláhovi v arabštině a nejdete si to tam zkusit. Stačí i ten nejkratší pobyt, možná i bez ubytování. O to se Vám tam už postarají.

Jsou tam určitě také jenom samí demokrati, když je to země, kteoru tak podporujeme. No ne? ;-D

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1159 Re: Re: mataRe:

2014-12-18 01:44:55

#1158: - Re: mataRe:  

 Jsem Cech a ziju v CR.  Kritizuji pomery u nas a po Saudske Arabii je mi celkem prd.  A silne pochybuji, ze kral Abdulah se objevuje pri oficialnich prilezitostech ozraly jak rusky muzik.  To umi jen nase ozralecke hovado na Hrade.  Tento nazor mi nikdo nevezme a klidne pujdu ty ulice zametat.


Nepřihlášený uživatel

#1165 Re: Re: mataRe:

2014-12-19 17:29:04

#1158: - Re: mataRe:  

"A císař pán je vůůůl!" "A Zeman je ožralé hovado!"

OBA ZAVŘÍT AŽ ZČERNAJÍ!

Je tu ovšem maličký rozdíl: ten "císař pán zas takový vůl nebyl - k tomu Češi dospívají po sto létech a stále více. A vtípky na jeho stáří? Ubohé už tehdy, ale nějaký OSUD či kdo to všechno řídí se Čechům pěkně vysmívá až teď: ten stařičký mocnář, co "podělával celý Schönbrunn" (podle národem milovaného spisovatele) až do vysokého věku byl schopen nasednout na koně! Ožrala Zeman, mnohem mladší, musí být svými poskoky a pachoky přidržován, aby nepadl na hubu a schody jsou pro něj přímé ohrožení života. Tak se trestá pošklebování.....