MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35587 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 12:05

#35586: - Re: Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 A zavést komunistickou totalitu? Nebo proč byste je jinak chtěl napadat? 

Toužíte snad potom, aby tu či snad na celém světě byla ruská vojska? Zažil jste, jak to vypadalo v Evropě po válce tam, kde byli Rusové? To vám opravdu nepřipadá jako dostatečně odstrašující? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 12:07:38

#35587: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 Nejspíš to bude nějaký pošahaný putinofilní blb.


Nepřihlášený uživatel

#35614 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 13:13:20

#35587: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

USA největší terorista v Mléčné dráze


Radikální islámské skupiny mají takovou moc a sílu jen proto, že USA a Západ je celá dlouhá desetiletí podporuje, vyzbrojuje a cvičí. Začalo to již za dob Sovětského svazu, když na žádost místní marxistické vlády vstoupila sovětská vojska do Afghánistánu, aby pomohla místním umírněným muslimům v boji proti radikálním islamistům útočícím proti mírumilovným afghánským městům (kde tehdy mohli ženy chodit bez zahaleného obličeje a bylo zakázáno a zrušeno právo šaría) z hor a vraždili přitom místní obyvatelstvo stejně krutým způsobem, jako to dnes dělají bojovníci Islámského státu.

Tehdy začala americká vláda podporovat tento druh lidí a vnášet do regionu nestabilitu a násilí a pokračuje v tom dodnes.
Američané dokázali svou politikou za pomoci svých evropských spojenců rozvrátit skoro celý arabský region a zničit většinu místních zemí,v jejichž čele nestáli jejich trabanti(Syrie,Irák,Lybie,Afganistán) s cílem vydrancovat jejich surovinové zdroje a nakonec jejich území rozdělit mezi Izrael a Saudskou Arábii.