podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1457 Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 14:05

#1456: - Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 Hlavně ovšem že o těch událostech poučuješ druhé (kteří jsou třeba jejich pamětníky), soudíš a odsuzuješ (podle své letory, ne podle práva nebo alespoň s přihlédnutím k faktům - pokud za fakta ovšem nepovažujeme zuřivý štěkot Rudého práva z té doby). Tak jen pokračuj a napiš zase něco, ať se ještě něco dozvím případně i zasměju. Třeba jak se vyrovnáváš se svými postoji v listopadu 1989 při vzpomínce na svého hrdinu Honzátka.... moc velký příklad sis z něj fakt nevzal.

Že "Mašíni" rozběsnili tehdy komouše až k nepříčetnosti je jasné. Ovšem psát o jejich činech zase tak moc nemohli, neboť hon na "Mašíny" byl pro komunistické vrahy hotový debakl (nepomohlo ani nasazení celé divize Rusáků u Berlína) a tak psali jen velmi opatrně (vlasně se jen chlubili tím, koho zavraždili na šibenici, protože jim padl, vinný - nevinný, do pazourů); ještě že jsme měli Svobodnou Evropu a Hlas Ameriky, takže informováni jsme byli. Byla to taková radostná doba - ze všech stran bylo slyšet o dalších úspěších při budování socialismu: kdo byl už odsouzen a popraven, kdo byl teprve zatčen..... a tak pamatuji, jakou radost jsme měli, táta i já, tehdy nezletilý, že KONEČNĚ někdo komunistickým sviním zaplatil v jejich měně a po jejich způsobu a ještě jim fouknul a udělal z nich úplné blbce. No, a hele, ono to rozběsňuje i komoušky dnešní, komoušský dorost. I ti si říkají s držkou zkřivenou nenávistí: "já bych s nima, já bych jim....). Výborně, piš dál, já se pobavím a tobě se třeba uleví.

P.S. Takovému grázlovi, "starajícímu se o lidi" bych teda do rukou padnout nechtěl.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1460 Re: Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 17:21:53

#1457: - Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

Ještě bys možná prstíčkem hrabal. Já nepletu práci se svým ostatním životem.

Jinak je mi jedno jestli jsi byl či nebyl současníkem Mašínů. Ve všech oficiálních materiálech je psáno, že Honzátka nejdříve přemohli, svázali a potom až po nějaké době popravili podříznutím. Na tom nic nemění to, jeslti Ty jsi se narodil tehdy či onehdy.

A je mi fuk, koho to rozběsnilo a podobný kecy. Mě zajímá ten fakt, to, co udělali, je vražda. Jejich osobní pohnutky jsou irelevantní. Tečka. Měli b sedět, dnes minimálně jako Kajínek. V minulosti viset. (Nebo v USA třeba injekce, dle místních zvyklostí).

Víš, jejich ostaní činy mi tolik nevadí, až na vraždy a vyhazování různých objektů do vzduchu. To že pláchli, když jim tam bylo dobře, fajn. Ale vraždit nemuseli. A ty bys zrovna tohle nemusel obhajovat. Pokud teda chceš mě označovat za bestii a zrůdu... hm?