podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1470 Re:

2015-03-16 22:13

#1468: -  

On to alespoň přiznal. Nějak si nevzpomínám, že by USA oficiálně přiznala aféru v Tonkinském zálivu, či své lži o Iráckých jaderných zbraních. Nebo svůj záměr zneužít "bezletovou zónu" v Libyi k zavraždění Kaddáfího, k faktické podpoře Islamistů v téhle zemičce a jejímu uvedené do doby kamenné. Atd atd...

Victoria "fuck the EU" Nulland se podřekla že je Majdan stál 5G$. Není to první taková akce. USAi to ale nikdy nepřiznají. Proč by to dělali, něco přiznávat takovým nýmandům, jako je zbytek světa.  Pro nás jsou určené spanilé jízdy jejich obrněnců, abychom si nevyskakovali a drželi krok.

Ty tam půjdeš i s vlaječkou, viď? Taky tu byli podobní, v roce 68. Akorát ta vlaječka měla trochu jiné barvy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1472 Re: Re:

2015-03-17 08:53:01

#1470: - Re:  

 Vrah se přiznal k vraždě! (Ještě se s ní pochlubil.) Zaslouží pomník! Charakter!

 


Nepřihlášený uživatel

#1474 Re: Re:

2015-03-17 10:00:19

Hoď si raději mašli, rusoprde! Vždyť takový život se už nedá vydržet! Socialismus s výdobytky je v hajzlu, Rusák byl od nás nedůstojně vykopán, všude krize a nezaměstnanost, Američané bombardují děti (vždy a zásadně děti, do těch se jim zřejmě nejlépe strefuje) všude po světě, rusoprdi aby chodili kanálama, báli se veřejně přihlásit ke svým rusáckým bratrům, s nimi oslavit osvobození Krymu (zatím jen Krymu) a zdobit okna k VŘSR a teď tu ještě pojedou Američani spanilou jízdu! A už se nedá dohromady ani 99 rusoprdů aby sepsali pozvání! Naopak, budou muset, s podělanými trenýrkami, držet krok a nevyskakovat si.... Je to fakt na mašli. Tak neváhej, rusoprde!