Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira

Quoted post

Josef Brudný

#331 Re: Re: Je nutná změna

2015-04-12 08:12

#327: Pavel Matějka - Re: Je nutná změna 

 Jen si nemyslete, že shcopnosti rovná se kačení žaludek na okrádání a na podvádění a na vykořisťování. Vždycky jsem se živil poctivě a k podnikání bych se nikdy nesnížil, jelikož bych se musel před slušnými lidmi stydět. To co jste na konec nappsal je stejné, jakoby ste mi řekl, ať se vykašlu na práci, když můžu začít krást a podvádět.... Jenže na to nemám svědomí a raději se budu živit poctivě. Podnikání soukromých osob bude zakázáno a podnikat budou jen státní podniky jak to bylo dřív.

 

Odpovědi

Pavel Matějka

#332 Re: Re: Re: Je nutná změna

2015-04-12 09:37:55

#331: Josef Brudný - Re: Re: Je nutná změna 

 Z vaší odpovědi vyplývá, že patříte mezi ty neschopné, kteří vždycky budou potřebovat někoho, kdo jim bude říkat co a jak mají dělat. Tudíž nejste schopný samostatného života. Budete se divit, ale většina těch podnikatelů a živnostníků se živí poctivěji, než takoví jako vy. Ono totiž ve svojí firmě je nesmysl krást, člověk by okrádal jen sám sebe. Proto je pohodlnější nechat se na práci najmout (tak jako vy), rozhlašovat jak se živím poctivě (protože jsem neschopný podnikat) a při tom okrádat toho, kdo mi tu práci dal a nadávat na něj, že mě okrádá. Na vaší poslední raději ani nebudu reagovat, to jsou dnes už naštěstí jen vysněné představy zamrzlých bolševiků.


Nepřihlášený uživatel

#333 Re: Re: Re: Je nutná změna

2015-04-12 09:43:41

#331: Josef Brudný - Re: Re: Je nutná změna 

 To je typická charakteristika zapšklého, zakomplexovaného českého člověka, který to nikdy nikam nedotáhl.


Nepřihlášený uživatel

#343 Re: Re: Re: Je nutná změna

2015-04-12 14:47:38

#331: Josef Brudný - Re: Re: Je nutná změna 

 no tak jste ted vysvetlit ze jste neschopny podnikat a tudiz musite pourazet ty,co to dokazou. Je mi vas docela lito, v praci vas to nebavi,malo vas plati,tak aspon sejrit.....clovece,musite zacit u sebe,vy jste ten problem,vy jste ta brzda. Je dobre ze jste se tak vyprofiloval,jako nechopny zavistivec,spolehajici jen na stat.

Verim ze Vam socialismus vyhovoval. Spoustu lidem ale prekazel a prezil se. Vsem stejne,vsichni nic...tak to fungovalo,dekuji nechci. Zacnete na sobe pracovat pane, pze Vy sam jste zodpovedny aby jste se uzivil,to je vase povinnost.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...