Podpora paní učitelky Petry Štěpánové

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24

2016-02-28 13:29

Omluva za paní (m)učitelku a autory zdejší petice, neb nevědí, co činí:

 

Omluva ruskému národu, ruskému lidu a prezidentu Putinovi

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#129 Re: souhlas...

2016-02-28 18:42:20

#24: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#401 Re:

2016-02-29 19:46:22

#24: -  

 Že vám není hanba za ty vaše komunistický žvásty!!!!!! Na takový jako jste vy komunistické žaláře a zabavení majetku.!!

Běžný občan

#419 Re: Omluva za paní (m)učitelku a autory zdejší petice, neb nevědí, co činí

2016-02-29 21:59:03

#24: -  

 "...nevědí, co činí" 

Za to Vy zcela jistě velice dobře víte, co činíte. A nedá mi moc práce hádat ani na čí popud, nebo v jakém zájmu. Vaši petici, na kterou zde odkazujete, jsem si se zájmem přečetl a mohu Vám upřímně říci, že z lidí, jako jste Vy, se mi chce opravdu zvracet!

Dovolím si zde citovat část Vaší petice:

"...V současnosti si nesmírně vážíme pouze českého pana prezidenta – Miloše Zemana. Omlouváme se i za všechny ty polistopadové kolaborantské vlády, které nás zavlekly do područí a protektorátu Evropské unie řízené a ovládané zločinnými USA, které nás zavlekly do pařátů zločinného paktu NATO, které se podílely a podílejí na falšování a přepisování dějin a historie.

Věříme, že již dozrává doba, kdy budou všichni ti zaprodaní vlastizrádci, velezrádci a jejich přisluhovači, kteří nejenže rozbili a zničili svobodnou a prosperující Československou socialistickou republiku, ale též chtěli i navždy přerušit a zničit naše přátelství a spolupráci s bratrským ruským národem, po zásluze odsouzeni a hlavně co nejpřísněji spravedlivě potrestáni."

No tak, klobouk dolů, Vážení soudruzi! Za takováto slova by se jistě nestyděli přední komunističtí aparátčíci z padesátých let a domnívám se, že později ani soudruzi Husák a Biľakem. Oni by Vás za tyto věty (a vlastně i za celou Vaši petici) dokázali pochválit a ocenit (řád vítězného února se jaksi přímo nabízí)...

Mimochodem - líbí se mi také, kdo je autorem této petice - podepsán je jako "Běžní občané ČR  "

Tady jde zřejmě o překlep - nemělo by tam být (vzhledem k výše uvedenému) Běžní občané ČSSR ?

A ještě perlička na závěr - snad aby bylo patrno, kdo že jsou oni běžní občané (a aby to jaksi nebylo anonymní) - je zde nakonec jakožto autor uveden:

"Mgr. Petr Michalů, Čech, který prozatím žije v emigraci ve Španělsku, ale chce se natrvalo usadit v Rusku, protože obdiv, úctu, vděk, vlastenectví a hrdost cítí ze srdce k Rusku"

Tak toto je vyloženě hezké - běžný občan ČR žijící v emigraci ve Španělsku. Co dodat? Snad jen - Velmi Vás prosím, pane magistře, neotálejte a utečte z té emigrace tam, kam Vás hlas Vašeho srdce táhne. V Rusku na vás již teď s láskou čekají. A ještě Vás prosím - do protektorátu Čechy se již opravdu nevracejte. Děkuji uctivě!

 

 

Šipr

#490 Re:

2016-03-01 17:42:38

U nás na Moravě od roku 1945 koluje vtip: ještě jednu OKUPACI / tu německou/ bysme přežili, ale další OSVOBOZENÍ /to sovětské- ruské / už ne. Já jsem Rusům - Sovětům odpustil, že nám vypili ten lihovar v Říčanech u Brna.##24: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#816 Re: pro Kristovy rány

2016-03-08 15:11:36

#24: -