Islám a jeho propagace a šíření v ČR uzákonit jako nelegální

Quoted post

Adéla

#4 Lepší je problémům předcházet

2016-04-25 16:09

Nemám ráda paušalizování a určitě ne všichni muslimé jsou nebezpeční, ale je třeba srovnat si správně priority. Riskovat bezpečí vlastní a vlastních dětí kvůli cizincům je prostě hloupost. Pomoc, která je na úkor vlastního štěstí a bezpečí je rozhodně nevhodné řešení situace. S muslimy je to jako s bonboniérou ve které je jeden bonbon jedovatý. Víte, že tam je, ale nedokážete odhalit, který to je, dokud vás nezabije. Co s takovou bonboniérou udělá racionálně uvažující člověk? Celou jí vyhodí. Sice si uvědomuje, že všechny bonbony až na ten jeden jsou zcela v pořádku, ale to riziko, mu za to jednoduše nestojí.

Než řešit teroristické útoky v ČR ze strany muslimů, je lepší, předcházet jim. Postavení islámu mimo zákon v naší zemi je podle mého názoru řešení adekvátní vzniklé situaci. Myslím si, že není třeba obávat se pohoršených reakcí ostatních států. Budou na ČR ukazovat prstem, týden se o tom bude psát  a mluvit a pak bude ticho. Po nějaké době tohle radikální řešení přijme postupně většina států, protože situace u nich bude neúnosná a jinou možnost než takový radikální krok mít nebudou.

Nevidím jediný smysl v tom, čekat až i u nás dojde k několika teroristickým útokům. Není přece třeba čekat až budeme mít také nějaké oběti, abychom byli schopní si takto radikální řešení před světem obhájit. Snaha ochránit vlastní obyvatele je prioritou a pomoc cizincům je dobrovolný akt nikoliv povinnost. Toto by si měl každý uvědomit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Lepší je problémům předcházet

2016-04-26 20:47:42

#4: Adéla - Lepší je problémům předcházet 

 Chyba lávky. Všechny jsou jedovaté. O tomhle to je.