Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Rudolf

#246 Re: Re: Re: petice

2012-02-18 21:45

#236: proud - Re: Re: petice

Souhlasím s názorem, že je naléhavě třeba seznámit urychleně lidi s navrženou ekonomickou a politickou reformou. Lidi nejsou dobytek (jenom tak vypadají), chtějí vědět, do čeho jdou, jinak do toho nejdou. Mají v živé paměti nedávné zkušenosti s rokem 1989 a už nemají chuť na další experimenty. Setkávám se s mnoha lidmi, ale nikdo pořádně ani neví o Holešovské výzvě, natož o nějakém návrhu reformy. A již jsou to tři týdny od 28. ledna, kdy byla Holešovská výzva zveřejněna! Do 15. března není zase tak dlouhá doba, zmocňuje se mne veliký neklid.

Ozvučená auta - výborné, ale dostanou se do kontaktu s poměrně malým počtem lidí, a hlavně ve shonu všedního dne. Lidi jim nevěnují dostatečnou pozornost.

Plakáty, letáky, placky - to už je lepší. Lidi se ptají, o co jde. Zajímají se, jsou motivováni.

V oficiálních zprávách v rozhlase a v televizi se o Holešovské výzvě nemluví a mluvit nebude, z pochopitelných důvodů... Tudy cesta nevede.

Daleko nejlepší mi připadá nepřetržitá on-line veřejná diskuze k ekonomické reformě na adrese http://ekonomickareforma.ning.com/. Přidejte se a šiřte tento webový odkaz dál...

Hlavně ovšem postrádám jednoznačné vyjádření ze strany hlavního koordinačního centra Holešovské výzvy, že se s těmito návrhy ztotožňuje, že jsou součástí jejích cílů. Toto je potřeba všude zdůrazňovat, aby lidé věděli, do čeho jdou.

Odpovědi

stefi

#249 Re: Re: Re: Re: petice

2012-02-19 13:27:54

#246: Rudolf - Re: Re: Re: petice Dobrý den, chci plně podpořit názory, které zde uvádí pan Rudolf. K Holešovské výzvě jsem se přidal počátkem února, roznášíme s kolegy letáky,plakáty a nosíme placky. Je to dobrá propagace chystané akce, protože se lidé ptají oč běží, ale názor na tuto akci ze strany obyčejných lidí je tak 50 : 50. V lidech je moc apatie a také strachu. Vylepíte plakát za hodinu je pryč, dáte ho do restaurace, slíbí vám, že ho vylepí a pak skončí v koši neboť se ho bojí vylepit a takto to chodí neustále kolem dokola. Lidé totiž chtějí vědět oč nám běží a jaké máme přichystané změny aby jim bylo v budoucnu lépe. Bez vysvětlení se do ničeho nepohrnou!! Přečetl jsem si všech 93 stran chystané Ekonomické reformy a lidem vysvětluji oč vlastně jde a mohu říci, že jsou tím nadšeni a spokojeni. Je tu však 1 velký problém, jsme na to vše sami, TV,tisk a veřejná média nás vůbec nepodporují. Musíme počítat i s tím, že k internetu nemají všichni přístup a i když mají, pak se o tuto věc málo zajímají, protože o ni třeba dodnes ani nevědí. Viděl jsem na Youtube video, kdy na Václaváku jezdilo auto s vlajkami a lidé chodili okolo a to bylo vše. Zjištění - hrozně malý zájem kolemjdoucích na tolik rámusu a v tisku či v TV opět ani zmínka !! Přátelé jakmile to nevyjde veřejně v médiích bude vše špatně. Máme to u nás vymyšlené alespoň tou formou, že nám letáky vkládají do novin místní trafikantky a dělají nám to s nadšením pro dobrou věc. Vyšli nám i velmi vstříc na našem přísl. magistrátě města, když jsme si zamluvily s kolegou náměstí na 15.3. až jsme oba byly překvapeni jak jednání probíhalo. A na konec konstatuji jediné. Na to, že má být akce již 15.3. se mi to vše zdá býti nějaké pomalé, lépe řečeno polomrtvé. Je zde vidět málo aktivity, spolupráce a to je špatné. Chtělo by to více snahy a nadšení pro dobrou věc, kterou se snažíme pro budoucí spokojenost našeho národa vytvořit. I přesto jsem, ale přesvědšen, že vyhrajeme !!