Zachovejte Disco Nisa

Quoted post

ToLa

#5 Re: Re:

2012-11-14 11:42

#2: Martin Vít - Re:

 

A máš dojem, že majitel Edenu ty herny vyhrál v tombole na plese? To jak to v edneu vypadá (pomineme, že někdo to považuje za kýč) stálo více než se investovalo do Nisy za celou dobu její životnosti. 
Ano možná to dotuje z heren, ale i ty herny mají zařázení za statisíce, které musel koupit a jestli mu přijde rozumný prodávat cokoliv třeba zadarmo, je to jen jeho problém a nemůžeš mu to vyčítat.
Mít tuto možnost majitel Nisy a vidět v tom výdělek, tak udělá to samé. Každej chce vidělat a každej pro to udělá první a poslední, je to je o tom jak moc se do toho rozhodně prvotně investovat a spočítá si návratnost.  

Ves byla, je a bude patřit mezi kulturní stálice na Liberecku. Bohužel není známa nikde jinde, ale měla by patřit mezi kulturní stálice v celorepublikovém měřítku, to co dokázala ona, ať již skončí nebo pojede dál je obdivuhodné a žádná jiná diskotéka to již nikdy v ČR nezopakuje, ale prostě nic není na Věky... Stejně jako tu na 2-3 roky nemusí být Eden, protože ho zničí něco jiného co vyroste třeba přímo v Jablonci.

Odpovědi

Martin Vít

#6 Re: Re: Re:

2012-11-14 12:05:27

#5: ToLa - Re: Re: Děkuji ti za tvůj názor a jsem rád, že se ozval také někdo za Eden (ne pouze návštěvník). Budeš se divit, ale souhlasím s tebou. Za dva roky už tu nemusí být ani Eden. Taky souhlasím s tím, že každý to dělá pro výdělek, ale já tu hlavně poukazuji na fakt, že člověk pak nebude mít na výběr kam se zrovna vydá. A to, že se Eden pak stejně vrátí na nějakou cenovou hladinu po zlikvidování konkurence je snad jasné každému. Zatím tam lidi chodí hlavně za levným alkoholem. A pokud bude udržovat stále takovéto ceny, tak to rozhodně nemůže dělat pro výdělek. A málá vsuvka na závěr. Ano souhlasím i s tím, že do herny se musejí ze začátku investovat nemalé peníze. Ale s čím už nesouhlasím je samotná herna a tento způsob podnikání. Ale to už je asi na jinou kapitolu. Děkuji za tvůj názor a doufám, že nakonec zvítězí zdravý rozum a budeme mít stále na výběr kam v sobotu nebo pátek vyrazit.