Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Eddard Stark

#2651 Re: KRe: Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-20 19:14

#2639: Stanislav Svítok - KRe: Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

Jste k smíchu. Vy ani studenty žádnou demokracii nehájí, Oni jen dělají kašpary těm co chtějí na pozice a mít vliv.

Odpovědi

Stanislav Svítok

#2679 Re: Re: KRe: Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi.

2012-12-21 14:03:19

#2651: Eddard Stark - Re: KRe: Re: Re: Re: Re: To je dobře,že jste otevřeli tuto diskusi. 

Ale ano, milý Eddarde, studenti demokracii hájí. Ne tu socialistickou demogracii, ale skutečnou demokracii. Dokonce hájí demokracii, ve které může existovat extremistická strana typu KSČm, která má za cíl tuto skutečnou demokracii odstranit. To jsou paradoxy! V tom například se studentským protestem nesouhlasím, ale jejich právo na názor a jeho pokojné prosazování ctím.

A prosím, nechte na studentech, dělají-li komu kašpary. A i kdyby nakrásně ano, je to jejich svobodná volba. Pokud při tom neprosazují ideologii potlačující práva ostatních, neřku-li práva na existenci ostatních, pak mají právo i na případné dělání kašparů.

Vás by, Eddarde Starku, měly trápit právě komunistické idee, které upírají právo na existenci jiných tříd, než proletariátu. Měly by vás sžírat komunistické představy o třídním boji i nacistické představy o upírání práva na existenci jiné rasy, než árijské. A možná právě vy, protože jste si zvolil právě tuto přezdívku, máte ke spravedlnosti a právu velice blízko. Je škoda, že v této diskusi stojíme proti sobě, u kávy bych s Eddardem Starkem rád poseděl.

Přeji vám krásné Vánoce a šťastný nový rok,

váš Ing. Stanislav Svítok