MojeID

Quoted post

vlazy

#13 Re: Re: Re: Karel Třebík

2012-12-25 13:03

#12: LOL - Re: Re: Karel Třebík

K smíchu jsou spíše ti co svoje osobní údaje zadávají jen tak všude kde to po nich žádají a vůbec nad tím nepřemýšlejí.

To nesmyslné MojeID je k ničemu a pravděpodobně to stejně s časem asi zkrachuje a zanikne. Je to služba pouze pro český internet. Češi ale používají i různé zahraniční internetové služby a tam je jim nějaké MojeID k ničemu. Obhajují to pouze lidi kteří nad tím asi vůbec nepřemýšlejí a jsou ochotní příjmout téměř vše co jim někdo nabízí a dokáže jich tím zblbnout.

Odpovědi

LOL

#14 Re: Re: Re: Re: Karel Třebík

2012-12-25 13:39:05

#13: vlazy - Re: Re: Re: Karel Třebík

Co dodat, petice typu:

Petice pro zrušení služby MojeID. Mnoho uživatelů si stěžuje na službu MojeID od registrátora CZ.NIC, proto jsem založil tuto petici.

není nic jiným než výkřikem do tmy a pdepsat se pod toto je vrcholem pokrytectví (tím samozřejmě nechci nikoho urazit). Obsah této petice je zcela zavádějící, chybný a irelevantní; samotný popis pak zcela chybný. Nelze se domáhat zrušení poskytování produktu, který neporušuje morální hodnoty či zákon a kdokoliv by se o to pokusil, by se snažil potírat samotné principy tržní ekonomiky.

Pakliže je tato petice myšlena cíleně na uživatele služeb MojeID, pokud jsem si vědom, tak tito uživatelé poskytují i jiné metody autentizace, ačkoliv možná s jistými omezeními.

Tak si tedy bojujte boj založený na neinformovanosti, vedený pro iluze.