Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze

Quoted post

Veronika Szabo
Autor této petice

#144 Re: Re: Re: Plnění snů

2013-01-30 11:47

#141: Klara - Re: Re: Plnění snů

Mila Klaro,

p. Kaiser dodnes nebyl schopny dokazat, ze delfini, co maji byt v Praze jsou jiz nekolikata generace narozena v zajeti (jak vsude tvrdi). Mimo jine jednou tvrdi, ze jsou to delfini z Turecka, pak zase tvrdi jinym mediim ze z Ukrajiny. A jestli jste se tak strasne tesila na akci, s dovolenim, ale muj selskej rozum by mi nikdy nedovolil koupit si listek na neco, co neni jiste. Pan Kaiser nemel zadna povoleni a uz prodaval vesele listky. Zda se Vam to normalni? Pouzivejte taky trochu hlavu. Kolem tehle akce je tolik nejasnosti, ze je to az usmevne. Mimochodem, nevim co se vam zda normalni na drezurovani (evidentne) odlovenych delfinu z volne prirody. Prectete si o nich neco, zjistujte a pak se muzeme dal bavit. Predpokladam, ze jste jedna z mnoha, kterym doma lezi listky na show... Co vam k tomu rict? Je mi lito vasich vyhozenych penez. Hezky den.

Odpovědi

Klara

#148 Re: Re: Re: Re: Plnění snů

2013-01-30 22:09:51

#144: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Plnění snů

ale Veroniko,ja nejsem jedna z tech co si koupili listky,zadne doma nemam,protoze pracui v zahranici a bohuzel nebudu v tu dobu doma,ale jsem ceska a zajima me co se deje v Praze.

Z toho co ctu z Vaseho komentare tak Vam nevadi ani tak delfini ale pan Kaiser,ktery zacal prodavat listky aniz by mel vse pripravene na 100% procent.A dalsi vec! Toto neni drezirovani,tohle neni zadny cirkus.Neni duvod bojovat v tehle situaci proti cirkusum,kdyz tohle neni cirkus.byla by to akce na urovni,ktera by se libila kazdemu.

Zajimam se o to a hajim to,protoze vim,ze pan Kaiser uz udelal nekolik akci,ktere byli skvele. Dam priklad hudebni festival Votvirak a nebo novy a jediny mezinarodni cirkusovy festival.Toto mohla byt dalsi skvela akce,ktera mohla dobre pobavit ceske publikum a pritom by bylo vse podle pravidel,protoze na tom panu Kaiserovy zalezi nejvice,ale stejne se najde nekdo kdo chce znicit neco co Kaiser a dalsi takovy lide delaji jen pro vas vsechny aby jste se pobavili a zazili hezke chvile.

Ano,samozrejme ze jde i o penize,tak jako vsechno okolo nas.stejne tak je to i u reditelu Zoo,ktery jsou proti delfinariu.Jedine co zajima takovy lidi,je to ze by byla konkurekce a oni by mohli prijit o kseft.