Podpora majoru Kucerovi

Quoted post

jocky

#10 Re:

2013-02-21 13:19

#7: -  

 Milý zlatý "nepřihlášený uživateli",

takoví jako Ty chtěli demokracii. Když ji dostali, tak si ji usurpovali pro sebe. Čímž zavedli svět tam, kde je - na okraj propasti. Zkus se zeptat, kdo z těch, co lidem jako Ty vmanipulovali názory, které hlásáš, NEBYL v KSČ. A zkus se zeptat, proč založili ODS, ODA a podobné strany. Je v pořádku, že pro mladé, kteří protestují proti kumunistům (NE PROTI ČLENŮM STRANY, PROTI KOMUNISTŮM, TO JE ROZDÍL), není práce? Je v pořádku, že budou za pár let platit školné? Že jejich děti už nebudou mít žádnou lékařskou péči, nejen tu, za kterou platíte? Je v pořádku, že lidé umírají ve světě hladem? I ti, kteří mají tu TVOJI demokracii? Pokud ano, potom s tebou souhlasím. Jinak ne. Mimochodem, co víš o skutečných názorech těch, které podporuješ?

VS 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re:

2013-02-21 13:53:42

#10: jocky - Re:

Víte, důležité je, že jsem nebyl v KSČ především já. Nikdy by mne to ani nenapadlo... A přestaňte pořád někomu radit co má, nebo ještě lépe, co může dělat, co si má myslet a zdali to může říci veřejně, nebo zda-li má držet hubu a krok. To už tady jednou bylo. Nechte laskavě mladé ať si dělají co uznají za vhodné, jsou totiž, na rozdíl od vás, svobodní...

PS: Demagogické kecy o tom, že umírají ve světě lidé hlady, si strčte někam a vzpomeňte si na bolševickej hladomor na Ukrajině, nebo ještě lépe, ten dnešní v bolševické KLDR. Venkoncem, soudruzi na Kubě nám také dvakrát nekynou... Víte oni ti bolševičtí "odborníci", nejsou skoro schopni uživit sebe sama, natož potom ještě někoho okolo. Ti umějí, tak možná rozdávat z cizího, dokud jim nedojde.