Petice za okamžité odvolání výpovědi prof. Horáčkovi

Kontaktujte autora petice

reakce rektora prof. Havla / rector prof. Havel´s reply

2016-09-15 07:48:59

Vážení přátelé,

předně bych všem velmi rád poděkoval za podpoření této petice. Současně bych vás chtěl informovat o vyjádření pana rektora prof. Havla, kterému byla petice adresována. Po opakovaných urgencích jsem dostal následující odpověď:

"Vámi uvedené podání jsem bezprostředně po jeho obdržení předal děkanovi Lesnické a dřevařské fakulty MENDELU, protože v pracovně právních vztazích má podle zákona právo rozhodovat pouze on. S rektorem tyto záležitosti nemusel v té době konzultovat. Tedy odvolat onu výpověď mohl pouze on, a proto jsem mu materiál předal."

Vzhledem k tomu, že děkan výpověď prof. Horáčkovi nestáhl, tak naše petice nebyla bohužel vyslyšena.

za petiční výbor
Tomáš Kolář

Dear friends,

Thank you very much for your support of this petition.

I would like to inform you about the reply we obtained from the rector, Prof. Havel, who was addressed in the petition. After repeated requests, he replied:

“I submitted the document you are mentioning to the Dean of the Faculty of Forestry and Wood Technology MENDELU immediately after I obtained it, because he is the only one who has the legal right to make decisions on labour matters. He was not obligated to discuss this matter with the rector at the time. It means he only could have withdrawn the notice, therefore, I handed the material to him.”

As the dean’s notice to Prof. Horáček was not withdrawn, our petition was, unfortunately, unsuccessful.

On behalf of the petition committee
Tomáš Kolář

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.