VÍCE NEŽ 113 TISÍC LIDÍ NECHCE OPĚTOVNOU KANDIDATURU ZEMANA

Kontaktujte autora petice

Oznámení o zaslání petice na Hrad

2018-01-10 21:13:26

Milí přátelé,

děkujeme Vám za podporu petice Vaším podpisem, k němuž jste mnozí připojili i další vzkazy. Byli jsme potěšeni tím, že se veškeré dění kolem petiční výzvy neslo ve slušné a přesto upřímné atmosféře a bylo odrazem toho, jak bychom si asi představovali kulturu naší země. Petici jsme odeslali na Hrad s krátkým průvodním dopisem tohoto znění:  

Vážený pane prezidente Ing. Zemane,

zasíláme Vám výpis z elektronické petiční akce uveřejněné na webu www.petice24.com a kopie podpisových archů, které podepsali lidé bez přístupu k internetu. Další lidé ještě podepisují, zasíláme Vám stav k 9.1.2018. Svou akcí jsme reagovali na Váš výrok adresovaný panu Hradílkovi, protože jsme chtěli pana Hradílka lidsky podpořit. Naším záměrem nebylo získat statisíce podpisů, nemáme na to prostředky ani časové možnosti. Neusilujeme o žádné právní kroky v souvislosti s touto akcí. Je to naše morální výzva vůči Vám, kterou Vám sdělujeme, že náš názor formulovaný větou „Více než 113 tisíc lidí nechce opětovnou kandidaturu Zemana“ podpořilo dalších téměř 5 tisíc lidí, kteří si myslí totéž, a mnozí z nich připsali další vzkazy. Doufáme, že Vám jako prezidentovi naší země není názor občanů lhostejný.  Přejeme Vám moudré rozhodování o Vašem dalším působení v budoucnosti, což ve Vašem případě má mnohonásobně rozsáhlejší důsledky, než by tomu bylo u jiného občana.

Radim a Dana Fiedlerovi Vysočina  

Teď nezbývá, než apelovat na naše okolí zejména u těch, kdo nejsou ještě rozhodnuti nebo mají nedostatečné informace. Také u těch, kdo si myslí, že nemá cenu k volbám jít. Kdyby každý z nás jednoho člověka získal, může se to zdát jako zanedbatelné množství, ale znáte přece pohádku o veliké řepě.  

Vaši Radim a Dana


Radim Fiedler, Dana Fiedlerová

VÍCE NEŽ 113 TISÍC LIDÍ NECHCE OPĚTOVNOU KANDIDATURU ZEMANA

2017-11-13 21:55:42

  My, níže podepsaní občané a občanky České republiky, žádáme pana Ing. Miloše Zemana, aby již nekandidoval v dalších prezidentských volbách. Shodujeme se na tom, že prezident České republiky by měl být především člověk moudrý, čestný, schopný sjednocovat, nepoplatný jednotlivcům či jen jednomu politickému uskupení, člověk hájící zájmy České republiky, a v neposlední řadě ten, o jehož životní síle není pochyb. Vážený pane Zemane, na setkání s občany 8. 11. 2017 jste řekl panu Tomáši Hradílkovi, který Vás otevřeným dopisem podpořeným hladovkou vyzval již znovu nekandidovat, tato slova: „Pokud se nemýlím, v pondělí moje žena převzala 113 tisíc podpisů občanů České republiky, kteří mě naopak žádají, abych kandidoval. …každý občan má stejná práva a povinnosti. Vy nejste víc než 113 tisíc občanů a nejste jim nadřazený. Proto budu kandidovat.“ Jsme přesvědčeni, že je více než 113 tisíc občanů, kteří by Vás z různých důvodů stejně tak rádi požádali, abyste již nekandidoval, a to přesto, že jste bezesporu výraznou politickou osobností. Pan Hradílek není sám, kdo Vás žádá a kdo si myslí, že Vaše kandidatura již není pro naši zem prospěšnou věcí a může proto poškodit kandidáty, které naše zem nyní potřebuje, a tím i nás všechny.

Můžete podepsat na:

https://www.petice24.com/vice_ne_113_tisic_lidi_nechce_optovnou_kandidaturu_zemana


Radim Fiedler, Dana Fiedlerová



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.