Petice proti instalaci dalšího kamerového systému v Praze 1

Výsledky ze zasedání zastupitelstva MČ Praha 1

2013-12-19 09:57:16

Vážení signatáři naší petice proti kamerovému systému na Praze 1,

děkujeme vám všem za podporu snahy o zabránění zavádění dalších šmírovacích technologií v centru Prahy. K dnešnímu dni petici podepsalo 733 lidí, což je slušné číslo. Informace o naší akci se objevila v řadě médií včetně televizí, rozhlasu nebo nejčtenějších médií.

Bohužel ani to nestačilo a na zasedání zastupitelstva MČ Praha 1 bylo v úterý schváleno financování výstavby první etapy tohoto kamerového systému za 40 milionů Kč. Přesto vám všem chceme poděkovat za podporu snahy o zastavení rozšiřování sledovacích technologií na veřejných prostranstvích a doufáme, že se s vámi potkáme na každoročním vyhlášení Cen Velkého bratra, které se koná 16.1.2014 od 18:30 v BIO OKO na Letné.

Udílením těchto anticen každoročně upozorňujeme na největší slídilské úřady, firmy nebo technologie, které zasahují do našeho soukromí. Horkým favoritem letos je právě i Praha 1 se svým kamerovým systémem.

Více informací k cenám najdete zde: https://www.hithit.com/cs/search?keyword=big+brother.

Příjemné prožití Vánoc,
přeje tým IuRe

Iuridicum Remedium, o. s.

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.