Alkoholici do léčebny povině !

ČR je plná alkoholiků to by nebylo až tak hrozné ale co hrozné je že většina z nich jsou rodiče nezletilých já sama vyrůstala s matkou alkoholičkou několikrát do roka na sociálce několikrát do měsíce u nás byla policie a stejně nikdo nic nevyřešil. Věřím že nejsem jediná kdo žije nebo žil s takovým člověkem, kdo zná lidi co si tím prochází nebo procházely. Není to sranda žít s alkoholikem co vás mlátí to vám ničí věci dělá zle do noci otravuje a dělá scény. V Americe je pro takové lidi léčení povinné!!! Proč by to nemohlo být i v ČR. Prosím všechny o podpis chci to už delší dobu řešit a nic jiného než sepsat tuto petici mně nenapadá.

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.