Antipetice Týdnů občanského neklidu

Občané,
řada umělců v čele s Bartoškou a Dykem Vás vyzvala k týdnu neklidu, bojkotujte tuto výzvu tím, že budete bojkotovat tyto umělce.
Umělec se vždy připojuje k něčemu z čeho má sám společenský, finanční či jiný osobní profit.. proto každý z Vás máte více možností jak se k bojkotu připojit:
Můžete odstřihnout umělce od příjmů - nekupovat DVD a CD a stahovat je z Internetu, poškozovat umělce a jejich vydavatele... a nebo tyto umělce a díla na kterých se podíleli bojkotovat, nevyhledávat, odmítat. Nechodit na koncerty, filmy a do divadel. Odmítat díla i samotné umělce. Každý z nás předtsvauje obrovský vliv - nejen voličský hlas, ale i kupní sílu ekonomiky.
Jelikož, ale umělci vystupují i v reklamách - odmítejte produkty a firmy se kterou spojili tvář např. Bartoška účinkuje v reklamě na Moneta Money Bank (GE) odmítejte tuto banku a její produkty.

Jedinec má obrovskou moc a když se spojíme můžeme donutit jako větší celek, jako Národ -> umělce, aby se už nadále nemíchali do politiky a nemanipulovali s věřejností. Od listopadu 1989 umělecká sféra manipuluje jako prodejná děvka s národem. Umělci by měli tvořit a necvičit jako Bartoška v reklamě s lenochodem s národem. Kdy umělci hrají role a kdy jsou skuteční?

Skutečný Čech nechce patřit, ani na Západ ani na Východ - ví kde je jeho místo... někam patřit potřebují jen malí lidé.

Až se budete obávat vlivu Čínu podívejte se nejdříve jaké výrobky používáte - kolik jich je Made in China a nakolik Vám nevadí, že podporujete Čínskou ekonomiku a její růst... ekonomiku, která je úzce spjata s politickým režimem.

Níže uvádím seznam, které bojkotujte:
Soňa Červená, operní pěvkyně Prof. MUDr. Robert Lischke, Phd David Koller, hudebník Pavel Štingl, režisér Matěj Ruppert, zpěvák Ondřej Brzobohatý, herec Miroslav Donutil, herec Bolek Polívka, herec JUDr. Dagmar Burešová, advokátka Libor Pešek, dirigent Roman Holý, hudebník Dan Bárta, zpěvák Roman Zach, herec Simona Matásková, dramaturgyně Robert Balzar, hudebník Miroslav Chyška, hudebnik Jan Maxián, hudebník František Kop, hudebník Pavel Zbořil, hudebník Robert Rozkurz, manažer Marek Epstein, scénárista Leoš Válka, ředitel Dox Jan Hřebejk, režisér Jan Malíř, kameraman Václav Marhoul, producent Stefan Milkov, sochař Aňa Geislerová, herečka Ondřej Trojan, producent Pavel Beneš, grafik Eva Pilarová, zpěvačka Pavel Štingl, režisér Radka Denemarková, spisovatelka Jiří Havelka, režisér Lucie Bělohradská, režisérka Michal Pavlíček, hudebník Šimon Caban, režisér Ondřej Vetchý, herec Roman Říčař, herec Ondřej Ruml, zpěvák Ing. Jan Martinek, KAV JUDr. Zuzana Špitálská, advokátka Tatiana Vilhelmová, herečka PhDr. Olga Sozanská, psycholog Jiří Sozanský, ak. Malíř Antonín Střížek, ak. malíř, Josef Buchta, bandleader Dadja Altenburg Kohl, mecenáška Daniel Pešta, vizuální umělec Dagmar Fisteinova, spisovatelka

PS: Jeden umělec - dramatik na Hradě už stačil! Vyšleme tam Havla č. 2 - Horáčka?

ve Štětí, 29.10.2016

Jan Wimmer a KolekTif    Kontaktujte autora petice