Chceme šanci na změnu v zemi která je naše !

Pro Všechny zákonodárce zastupující daňové poplatníky Našich zemí Čehy a Morava

Chceme být následovníky odkazu našich zakladatelů včele s otcem Vlasti T.G.Masarykem, kteří pro nás vymanily tuto nádhernou zemi z nadvlády Rakouska-Uherska a  vytvořily zde podmínky, které nás činily jednou z nejvyspělejších i když nejmladších zemí tehdejší doby!

Chceme dokázat, že umíme být stejně pracovití a houževnatí při práci, jako Fotbalová reprezentace v roce 1996, nebo Zlatí hoši z Nagana.

Žádáme po Vás  jen férové zacházení a spravedlivé podmínky pro Všechny, kteří jsou schopni dokázat Vám, že když budeme poctivě odměňováni, tak jak je to v západní civilizované společnosti již po staletí standardem.

Chceme aby zaměstnavatelé byly nuceni za nás odvádět státem nařízené odvody za zaměstnance a ti kteří tak nečiní a nebudou činit neměli právo už nikdy podnikat a naopak ti co tak činí a budou tak činit byly zvýhodňováni oproti nadnárodním firmám, tak jak se to děje nyní.

Chceme aby jste podporovali z peněz, které tímto způsobem přitečou do státního rozpočtu podporovali dětské mimoškolní aktivity, aby i děti rodičů, kteří nejsou v dobré ekonomické situaci, měli možnost sportovat a chodit do zájmových kroužků a trávili co možná nejvíce volného časuvenku se svými vrstevníky.

Žádame aby jste regulovali množství času určenému pro reklamu ve všech veřejných médiích Pojišťovnám, Bankovním domům a nebankovním úvěrovým společnostemtak jak je to např. v Británii a  zavedli speciální odvody a daň za čas který jim poskytnete nad rámec této regulace.Šlo to u tabákových výrobků u hazardu, tak proč by to nešlo u Pojišťoven, Bankovním domům a nebankovních poskytovatelů úvěrů, kteří nás ohrožují svými dohodami a následným neplněním svých slibů.

Chceme mít možnost trasparentního fungování a veřejného nahlížení do systému fungování při vymáhání dlužných pohledávek pro každou společnost maximálně jednou spravní firmou, každé instituce poskytující  finanční služby, respektive půjčování peněz na cokoliv

Chceme aby v Evropském parlamentu reprezentovali naší zemi zasedali fundovaní lidé, kteří ovládají, alespoň jeden světový jazyk slovem i písmem aby náší zemi reprezentovali a dokázali pro nás být rovnocennými partery vyslancům ostatních členů Evropské unie, kterou jsme si zvolili v referenduprotože, jako izolovaní od tohoto společenství, by jsme toho moc nedokázali, čehož jsme si byli vědomi.

Tímto pro nás uděláte nejvíce, co jste v novobých dějinách pro občany, daňové poplatníky, tudíž vaše zaměstnavatele kdy udělalia v důsledku z toho budete těžit opět vy neboť napříč politickým spektrem si zasloužíte naši důvěru že vám jde o dobré vztahy doma a ne tak jak je tomu doposud o dobré vztahy mimo naší  zemi Českou, kde je i váš domov a domov vašich dětí a vnoučat.

Věříme vám že tuto výzvu budete brát vážně a uděláte maximum pro naplnění našich vám zde předeslaných úkolů a uvědomíte si že tam kde jste dnes, jste díky nám všem, kteří jsme si vás zvolili aby jste nás zastupovali ve všech povinostech pro fungování parlamentního systému naší demokratické společnosti, která je pro nás tím nejvhodnějším po nejen Komunistické totality, ale jak je zmíněno v první větě náší petice i Rakousko-Uherského mocnářství.

V opačném případě dopadneme v této celosvětově těžké době hůře než kdy v dějinách, protože pokud se nesjednotíme a nebudeme hrdě bránit principy západní kultury, tak Bůh buď milostiv k naším duším !

Miloslav Bouška    Kontaktujte autora petice