Chceme debatu Jiřích Ovčáčků v DVTV

My níže podepsaní žádáme DVTV, aby neprodleně pozvali do svého pořadu k vzájemné debatě oba významné Jiří Ovčáčky, kteří vystupují na Facebooku, a z nichž každý velmi fundovaně reprezentuje Miloše Zemana a jeden je za to dokonce i placený z daní. Chceme vidět, který nám názory Miloše Zemana dokáže vysvětlit lépe! Také nekompromisně požadujeme, aby jestli některý z nich nevypadá tak, jak si Jiřího Ovčáčka podle médií představujeme, tak aby byl před natáčením do této podoby co nejlépe namaskován a snažil se mluvit takovým hlasem a stylem, jak se od Jiřího Ovčáčka očekává. Vykřičník!

Tomáš Pártl    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.