Dostaňme PeeetuuuTelevizi (Petr Kraus) do televizního seriálu Ulice!

Všichni jistě známe YouTubera PeeetuuuTV a ti vo sledují jeho videa, mohou vědět, že jedním z jeho největších snů je zahrát si v seriálu Ulice. Peeetaaa jiz disponuje hereckými zkušenostmi, jako je například ztvárnění vedlejsi role ve filmovém snímku Pepa, či vystupování  v nekolika hudebních klipech a reklamách. Pro samotnou televizní stanici Nova, by tato spolupráce mohla přinést až NĚKOLIK TISÍC nových diváků seriálu a Peeetooovi by se tak splnil jeho odvěký sen.

Naše pozadavky tedy zní takto:

1. Umožnit PeeetoooviTV (Petru Krausovi), aby si mohl zahrát v serials Ulice, prinejmepřin alespoň jednou, jakožto epizodní postava.

2. Odvysílat tento dil, jako každý ostatní

3. V titulcích uvést pana Krause jakožto: “Nejlepší YouTuber všech dob a špatný vzor pro děti"

4. Do serialu taktéž pozvat Peeetooova střihače Crylesse (Daniela Lankočího) [volitelné]tCHJCav1_400x400.jpg

Sarah Kaloč    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Sarah Kaloč, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.