Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů / Oznámení / NEJVĚTŠÍ "ZASTÁNCI" ČIPOVACÍ VYHLÁŠKY OZV č.9 /2012 z 24.10.2012 / Komentáře

Necipujtenas.CZ

#1 Oficiální zápis z jednání 33. ostravského Zastupitelstva: Nelegální vynucování čipování pokračuje!

2014-07-09 14:45

"Zápis z 33. zasedání zastupitelů Statutárního města Ostravy ze dne 25. června 2014 mj. s tématikou nelegálního povinného čipování již označených domácích zvířat a (ne)řešení této otázky na území Ostravy včetně pokusů některých zdejších zastupitelů o likvidaci základních práv/svobod občanů při dialogu v rámci zasedání Zastupitelstva a dále s ohledem na poznání prostředí, kde se rodí ideje směřující k legislativnímu násilí a vynucování implantací cizích předmětů do živých těl zvířat i člověka včetně požadavků vedení města na povinné nakupování mikročipů a souvisejících služeb širokým spektrem občanů/chovatelů a jejich rodin. (Viz také podobná kauza ´proslavené ostravské podnikatelsko-politické mafie´ kolem Váženého pana podnikatele M.D.)"

Více se dočtete na: http://www.necipujtenas.cz

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/zapis-33-zasedani-zastupitelu-mesta-ostravy-25-6-2014.pdf

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Ostrava%2C_pohled_z_Nov%C3%A9...

Hafík

#2 Re: Oficiální zápis z jednání 33. ostravského Zastupitelstva: Nelegální vynucování čipování pokračuj

2014-07-09 17:40

#1: Necipujtenas.CZ - Oficiální zápis z jednání 33. ostravského Zastupitelstva: Nelegální vynucování čipování pokračuje!

Ten ostravský kůň na fotografii bude mít také čip ? Tak nejdříve primátor a jeho náměstci .


Nepřihlášený uživatel

#3 Re: Re: Oficiální zápis z jednání 33. ostravského Zastupitelstva: Nelegální vynucování čipování pokr

2014-07-09 22:06

#2: Hafík - Re: Oficiální zápis z jednání 33. ostravského Zastupitelstva: Nelegální vynucování čipování pokračuj

Pozvěte do Ovy pana odboráře Walesu, ať jim to tam řekne osobně a probudí konečně spící město! :)

Necipujtenas.CZ

#4 Kniha varující mj. před následky vynucování čipování zvířat i člověka: ke stažení zdarma!

2014-07-10 17:35

Kniha varující mj. před následky vynucování čipování zvířat i člověka: ke stažení s veřejně deklarovaným souhlasem autora zdarma. - Společenství webu Necipujtenas.cz kontaktoval v první polovině července roku 2014 Vážený pan Ľuboslav (Ľubo) Plavina ze slovenského města Stará Turá (cca 30km vzdušnou čarou jihovýchodně od Strážnice). O prospěšných aktivitách tohoto dnes velice známého občana, který už nechce dále patřit k mlčící většině utlačovaných svobodných národů ve střední Evropě, jsme již informovali v článku z roku 2013.

Pan Plavina byl tak laskav a zaslal Vám - našim čtenářům - odkaz na knihu, která se z velké části zabývá právě eticko-filosofickými a politickými riziky vynucování čipování lidských bytostí i zvířat. Jde o volně šiřitelnou publikaci z let 2000 až 2001 s názvem ´Totalitní světovláda´ (ISBN: 80-238-6339-8), jejímž autorem je pan doktor Herzán. Jeho výše citované dílo se do dnešního dne dočkalo několika doplněných vydání.

PhDr. Martin Herzán je český spisovatel literatury faktu, básník, výtvarný umělec, někdejší asistent politiků v Parlamentu České republiky a člen několika zahraničních humanitárních organizací s globální působností. Roku 2013 kandidoval ve volbách do Poslanecké sněmovny PČR za Stranu Práv Občanů ZEMANOVCI. Vzděláním jde o uměleckého kováře a posléze absolventa Teologické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Doktorát získal na Univerzitě Palackého v Olomouci.

O vynucování čipování domácích zvířat a nebezpečnosti tohoto celosvětového fenoménu pan doktor Herzán ve své knize již roku 2000 napsal:

Ale myslíte si přátelé, že jde jen o výhodu? Je-li to výhoda, pak to má být dobrovolné. Jenže tak tomu není, po celém světě začali být občané úřady doslova vydíráni, že pokud neoznačí svého psa mikročipem, bude odebrán nebo utracen. Vymlouvají se přitom na vzteklinu, potulování psu i přeplněné útulky /jak by to bylo asi s lidmi/. /.../ Vězte, přátelé, že naše zvířátka jsou jen počátek, takový test naší přizpůsobivosti, ostatně vždy přeci testujeme vše nejdříve na zvířatech. Brzy budeme označeni jako dobytek mikročipem i my lidé pro vládní identifikaci, kontrolu, manipulaci a sledování pohybu. Říkám budeme, ale ono to již začalo a to v plné tajnosti a zrůdnosti. Ale lze zrůdnost utajit ?

Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz/#ixzz375Wzzk6o

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/doktor-martin-herzan-totalitni-svetovlada-volne-siritelna-verze-knihy-2000-2001.pdf

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/Microchip_rfid_rice.jpg...

Necipujtenas.CZ

#5 Prestižní americký odborný chovatelský web dogchannel.com informuje o známých rizicích čipování!

2014-07-12 19:04

Článek publikovaný v červnu 2014 na webu dogchannel.com (vydává prestižní americké nakladatelství „I-5 Publishing“, které se již desítky let specializuje na pestrou škálu časopisů s tématikou zvířat) informuje o známých rizicích čipování psů, koček aj. domácích mazlíčků. Zmiňuje např.: 1/ samovolný pohyb implantátu v těle zvířete; 2/ mikročip slouží pouze jako doplňková metoda označení a nemůže nikdy nahradit klasickou psí známku!; 3/ neexistují navzájem propojené globální databáze s čísly všech čipů a tedy není ani stoprocentní jistota, že se zatoulané a přitom očipované zvíře navrátí zpět ke svému původnímu chovateli; 4/ implantované mikročipy často nejsou v databázích spárovány s aktuálními daty o chovatelích; 5/ nové informace o případech, kdy se u zvířat vyvinuly v důsledku čipování zhoubné choroby (přesto takové riziko sám článek podceňuje s odvolávkou na tzv. odborníky); 6/ text paradoxně zmiňuje výsledky výzkumu, kdy čipování nedokázalo pomoci chovatelům v navrácení všech jejich zatoulaných domácích mazlíčků a to až v desítkách procent případů.

http://www.necipujtenas.cz

http://www.necipujtenas.cz/media/

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/47/Feline_identifying_micr...