Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů / Oznámení / REAKCE NA ČLÁNEK Z 29.7.2014 - MF DNES === Pes - nejlepší narušitel bezpečnostní zóny člověka / Komentáře

Necipujtenas.CZ

#1 Svobodní pro svobodu a nezávislí pro čipy! ČR

2014-07-30 16:11

Na sklonku července 2014 poskytli Společenství webu Necipujtenas.CZ exkluzivní rozhovor: Vážený pan Ing. Roman Kortus (lídr Sdružení nezávislých kandidátů „Polančané pro Polanku“ a radní Městského obvodu Ostrava-Polanka nad Odrou; zvolen roku 2010 jako nestraník na kandidátce ČSSD) a Vážený pan Ing. Jiří Zapletal (předseda Strany svobodných občanů /Svobodní/ v Moravskoslezském kraji).

Pan Zapletal i pan Kortus se ucházejí o přízeň ostravských voličů v rámci říjnových komunálních voleb. Oba dva se rozhodli otevřeně odpovědět mj. na otázky s tématikou nezákonného vynucování implantací cizích elektronických předmětů do živých těl zvířat (čipování) a souvisejících tlaků na prolamování ústavně chráněných přirozených práv/svobod.

Výsledkem je velmi zajímavá srovnávací forma interview: jasně ukazuje kandidáta, který nechá po svém případném zvolení občana, jeho rodinu, přátelé/známé svobodně žít/dýchat, nebude je otravovat a komplikovat jim život; nabídne jim také celou paletu možností, jak se mohou kdykoliv podílet na správě své obce. - Na druhé straně vidíme člověka s nepochybně dobrými úmysly, jenže ty je ochoten prosazovat nikoliv dohodou, neustálým/trpělivým vysvětlováním, dialogem, vhodnými argumenty, nýbrž naopak legislativní silou bez respektu k lidské individualitě (jedinečnosti duše a životnímu příběhu), k právu na svobodný život bez zasahování moci výkonné nebo jakéhokoliv vlivného papaláše.

Našim čtenářům - především Vám voličům - z celé České republiky i zahraničí se tak dostává do rukou opravdu velmi podnětná ukázka ideového světa ostravské zastupitelské reprezentace se vztahem k jednomu ze zdejších městských obvodů a hlavně jasný předvolební klíč k tomu: pro koho na podzim 2014 hlasovat.

Kompletní rozhovor je k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/svobodni-pro-svobodu-a-nezavisli-pro-cipy-cr.aspx

http://www.necipujtenas.cz/Files/necipujtenas/interview-kortus-zapletal-ostrava-...


Nepřihlášený uživatel

#2

2014-07-31 05:15

Dobře jste mu to napsal! Ja bych tomu panu Barákovi nedal náhubek ale na hubu...
Miroslav
Necipujtenas.CZ

#3 Evropská komise a její místopředsedkyně Neelie Kroesová oficiálně varují před riziky RFID mikročipů!

2014-07-31 16:04

Necipujtenas.CZ

#4 Televize ABC News přinesla zprávu o nefunkčním systému čipování pejsků a vzniklé vážné citové újmě!

2014-08-01 14:43

Necipujtenas.CZ

#5 Min. školství Nov. Zélandu a vedení místní základ. školy stopli díky protestům rodičů čipování dětí!

2014-08-02 14:05