Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů / Oznámení / Čipování psů se vyplácí lidem i obcím. Má ale své "mouchy" - verze 1. :-) Čipování psů se vyplácí. Najít majitele ale nezaručí - verze 2. :-) TISK / Komentáře

Necipujtenas.CZ

#1 Americká národní fotbalová liga se rozhodla očipovat své hráče i rozhodčí RFID aktivními mikročipy!

2014-08-04 14:56

Necipujtenas.CZ

#2 Novinky z ANTI-čipovací disentní fronty!

2014-08-05 17:42

http://www.necipujtenas.cz/media/

  • Článek publikovaný zpravodajským webem iDNES.cz ze dne 4. srpna 2014, jehož autorkou je severomoravská novinářská legenda paní Ivana Lesková, zmiňuje anti-čipovací ostravský disent (zatím) 786-ti občanů kolem Petice pana Petra Hadaščoka st. a také připomíná loňskou petiční akci stovek protestujících lidí vůči vynucování implantací RFID mikročipů do živých těl zvířat z dílny Strany svobodných občanů (Svobodní) dnešního euro-poslance pana Ing. Petra Macha a moravskoslezského krajského předsedy výše uvedené strany pana Ing. Jiřího Zapletala. Text paní Leskové zároveň přináší široké veřejnosti důležité statistické údaje a konkrétní výroky vysokých představitelů výkonné moci s tématikou nefunkčnosti systému vynucování čipování pejsků apoukazuje na přeplněné útulkykteré nedokázalo tzv. povinné/trvalé označování zvířat mikročipyvyprázdnit ani po dlouhých letech od svého zavedení. 

 

  • Největší nezisková organizace naší planety zaměřená na ochranu zvířat s názvem „The Humane Society of the United States” důrazně upozornila ve svém článku z 2. srpna 2014, že systém čipování/identifikace domácích zvířat není bezchybný a chovatelé obzvláště psů nebo koček by si tato fakta měli jasně uvědomovat a nepovažovat čipování za 100% úspěšnou metodu navrácení domácích mazlíčků zpět ke svým chovatelům. Výše uvedená organizace vyloženě doporučuje psí známku umístěnou na obojku jako řádný a vysoce osvědčený způsob identifikace: v případě nálezu zvířete je to dokonce vůbec to první, co přivede vaše čtyřnohé tulákyzpátky domů. „The Humane Society of the United States” také uvádí zkušenosti, kdy čip v těle psa migruje, nelze jej pak korektně dohledat; neexistuje jistota detekce všech typů mikročipů čtečkami; ne každý útulek pro nalezená zvířata garantuje správný postup při skenování čipů a dokonce k tomu ani nemá veškeré potřebné vybavení včetně již zmiňovaných čteček apod.

 

  • Španělské město Badajoz (cca 152.000 obyvatel) zavádí tvrdé kontroly chovatelů domácích zvířat. Vyžaduje vzájemnou úzkou spolupráci/komunikaci radních, policie a veterinářů: Ti všichni by prý měli vytvořit jednotnou frontu například proti svobodomyslným pejskařům. Město dokonce hrozí lidem za neočipování psa pokutou až 1.500 eur (zhruba 41.500,-Kč) a jde tak daleko, že chce instalovat v parcích a na veřejných prostranstvích/ulicích čtečky RFID čipů implantovaných pod kůži jednotlivým zvířatům. Pokud by kolem nich prošlo neočipované zvíře: spustil by se poplach a došlo by k zásahu policejní jednotky nebo jiných úředních osob. - Takové kroky stále více naplňují obavy, že se Evropská unie stává jedním velkým/pekelným policejním státem

 

  • Web italského deníku La Stampa informoval o situaci v lokalitě Ospedaletti (poblíž Sanrema; cca 3.500 obyvatel), kde zdejší zastupitelé zavedli tvrdý “policejní režim” vůči svobodomyslným chovatelům domácích zvířat. Rozmístili po městečku kontrolní stanoviště zaměřené na držitelé psů, kteří se tady musí podrobit kontrole totožnosti, přezkumu očipování zvířete a souvisejících dokladů o veterinární péči, přeměření správné délky vodítka, otestování náhubku, apod. Tímto způsobem má prý dojít k definitivnímu vyřešení všech problémů v soužití mezi člověkem/zvířaty. Oficiálním chytrým marketingovým zdůvodněním výše uvedených akcí je údajně boj se zločinností v oblasti krádeží psů. 

 

  • Polský deník „Rzeczpospolita” zveřejnil fejeton populární publicistky Anny Kozické-Kołaczkowské s tématikou tristního všeobjímajícího tlaku výkonné a zákonodárné moci i soukromého sektoru na občanské přijetí mikročipů ve formě různých typů karet, chytrých elektronických zařízení a především RFID implantátů jakožto nedílné součásti lidských životů. Autorka upozorňuje na rizika takového přístupu a varuje před automatickou akceptací mikročipů ze strany pasivní/ustrašené většiny lidí, když tento jejich přístup definitivně pohřbí svobodnou lidskou společnost a vytvoří nový totalitní/otrocký systém dálkového ovládání světa a všehoschopných elit. 

 

  • Neočipovanou kočku se podařilo navrátit bez potíží zpět k původní chovatelce především díky Internetu a specializovaným webům.

Více se dočtena na http://www.necipujtenas.cz

Necipujtenas.CZ

#3 Světová média demaskují nefunkční systém čipování domácích čtyřnohých mazlíčků!

2014-08-06 15:51

  • Série podivných úmrtí pejsků v útulku pro zatoulaná/opuštěná zvířata. Pozdější vyšetřování např. zjistilo, že jeden z utracených domácích čtyřnohých mazlíčků měl implantován pod svou kůží identifikační mikročip, ale majitel zvířete byl kontaktován až po provedené eutanazii. - Další ukázka nefunkčnosti celého čipovacího systému. 

 

  • Očipovaný pejsek se dostal do útulku. Jeho majitele se však zřejmě vůbec nepodařilo dohledat v žádné databázi, neboť zvíře si z útulku nikdo nevyzvedl. - Další ukázka nefunkčnosti celého čipovacího systému.

 

  • Očipovaný pejsek doputoval až do útulku. Majitele zvířete se však nepodařilo dohledat v databázi chovatelských údajů. - Další ukázka nefunkčnosti celého čipovacího systému. 


Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz/#ixzz39cxYc0Zx

Necipujtenas.CZ

#4 72-letý farmář z Nového Zélandu odvážně bojuje u soudu proti nespravedlivému systému čipování!

2014-08-07 17:44

Necipujtenas.CZ

#5 Ostravská radnice oficiálně přiznala, že vynucování čipování zklamalo! Útulek je zas přeplněn!

2014-08-08 15:37