Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů / Oznámení / PODPORA A NEJEN Z USA + Psí modlitba - STOP NADLIDEM / ALFA SAMCŮM/ A TAKÉ TĚM, KTEŘÍ VĚDÍ JAK NA TO A ZATÍM TOHO MOC NEDOKÁZALI ! STEJNĚ JAKO PŘEBĚHLÍCI A POLITIČTÍ TURISTÉ ! / Komentáře

Necipujtenas.CZ

#2 Novozélandská policie: Zpřísnění legislativy a zavedení povinného čipování psů nic nevyřešilo!

2014-08-10 09:51

http://www.necipujtenas.cz

http://www.necipujtenas.cz/media/

Policie z novozélandského přístavního města Timaru (cca 46.000 obyvatel) přiznává, že zpřísnění legislativy a zavedení plošného čipování psů roku 2006 nikdy nezvýšilo bezpečnost občanů, nezabránilo ani žádnému psímu kousnutí a nedokázalo vyřešit problémy v soužití lidí se zvířaty.

Necipujtenas.CZ

#3 Srdečné pozdravy ze srdce ANTI-čipovacího odboje od pana Hadaščoka st.! :)

2014-08-11 13:49

Známý ostravský bojovník proti vynucování čipování zvířat i člověka (viz rozhovor pro Necipujtenas.CZ a Slobodný vysielač) pan Petr Hadaščok st. zaslal Vám - našim Váženým čtenářům - několik fotografií své krásné/NEOČIPOVANÉ yorkšírské slečny jménem Nelinka (Yorkšírský teriér). Vzkazuje Vám všem: srdečné letní pozdravy z centra ´partyzánského ANTI-čipovacího odboje´ v srdci Moravskoslezských Beskyd. - Příklad mírového disentu pana Hadaščoka st. vůči čipové totalitě, proti ničení Ústavou/Listinou chráněným svobodám a hrubiánským myšlenkám/manýrům politických papalášů všeho druhů, inspiruje před letošními komunálními volbami stále větší počty občanů, kteří si jako odpovědní voliči velmi dobře uvědomují, komu již svůj hlas letos nedají (viz seznam zastupitelů zde) po všech těch tristních zkušenostech s nelítostnými požadavky na implantace RFID mikročipů do živých těl zvířat a s potlačováním přirozených práv/svobod v letech 2012-2014.


Více se dočtete - včetně obrázků od pana Hadaščoka st. - na : http://www.necipujtenas.cz/#ixzz3A5hiaVaw

Necipujtenas.CZ

#4 Zprávy z ANTI-čipovací globální fronty!

2014-08-12 15:41

  • Mikročip v těle štěněte nezabránil zloději v odcizení zvířete přímo z obchodu s chovatelskými potřebami.

 

  • Neregistrovaný mikročip = v praxi další ukázka nefunkčnosti čipovacího systému identifikace zvířat.

 

  • Ztraceného domácího mazlíčka - malou šelmu příbuznou mývalům a nosálům - kynkažu (Potos flavus) se podařilo navrátit chovatelům rychle a bez problémů zpět i bez implantovaného mikročipu: především díky identifikační známce na obojku. 

 

  • Globálně přísně chráněné rostliny cykasy (Cycadopsida) patří mezi nejstarší živé organismy na světě (tisíc a více let). Jsou mezi sběrateli a nadšenci všeho druhu velmi ceněny. Stávají se díky tomu častým zájmem zlodějů/překupníků. S podobným tristním faktem se potýkají ochranáři přírody v Jihoafrické republice v proslavených Kirstenboschských národních botanických zahradách („Kirstenbosch National Botanical Gardens). Vyzkoušeli zde již proti lupičům všechny způsoby boje včetně zavedení čipování. A právě označení cykasů mikročipy se vůbec neosvědčilo. Zloději rostlin byli totiž vybaveni detektory: čipy prostě z rostlin vyřízli. Ochránci přírody však nyní používají místo čipování technologii mikroteček („microdot“) s individuálními identifikačními kódy. Většina překupníků ještě zatím na tento systém značení rostlin nevyzrála. 

 

  • Italská firma s názvem „Fincantieri - Cantieri Navali Italiani S.p.A.“ staví v Terstu válečné i civilní lodě. Vedení loděnic přišlo s revoluční myšlenkou na očipování všech svých dělníků formou RFID transpondérů umístěných v pracovní obuvi. Slibuje si od toho zlepšení efektivity a bezpečnosti práce. Vždy je prý zapotřebí vědět, kde se přesně který dělník v daném momentu nachází. 

 

  • Německé úřady povolily implantace lékařských mikročipů na oční sítnici do oblasti makuly. Čipy mají simulovat funkční buňky oka a tak z velké míry obnovit zrak tělesně postiženým lidem. 

 

  • Americký konzervativní zpravodajský web „Daily Caller“ publikoval článek o předpokládané zářné budoucnosti mikročipů implantovaných lidem. 

 

  • Prestižní americký zpravodajsko-analytický web „Business Insider predikuje ohromný rozvoj Internetu věcí („Internet of Things“) a úzce souvisejících RFID mikročipů, chytré elektroniky apod. 

Více se dočtete na: http://www.necipujtenas.cz/media/

Necipujtenas.CZ

#5 Londýn hlásí další tragický případ nefunkčního systému identifikace zvířat pomocí RFID mikročipů!

2014-08-13 15:23

Necipujtenas.CZ

#6 Britský investigativní žurnalista, který pracoval mj. pro BBC varuje před vynucováním čipování!

2014-08-14 16:49

Necipujtenas.CZ

#7 Argentina hlásí vznik oficiálního politického disentu vůči vynucování čipování lidí formou průkazů!

2014-08-15 18:35

Necipujtenas.CZ

#8 Americký veterinář/ředitel prestižní floridské nemocnice pro zvířata upozorňuje na rizika čipování!

2014-08-16 17:03

Necipujtenas.CZ

#9 Zprávy z ANTI-čipovací globální fronty!

2014-08-17 08:23

http://www.necipujtenas.cz

http://www.necipujtenas.cz/media

  • Internetové stránky prestižního kalifornského deníku „The Los Angeles Times” (založen roku 1881) varovaly chovatele zvířat na základě sdělení „The Humane Society of the United States” (největší nezisková organizace naší planety zaměřená na ochranu domácích mazlíčků), že některé identifikační RFID mikročipy nefungují a nejsou kompatibilní s čtečkami dat. Celý čipovací systém tak dostal vážné technologické trhliny. Jako řešení jedoporučována klasická psí známka zavěšená na obojku psa, kočky apod

 

  • Článek zveřejněný na webu texaského prestižního deníku „The San Antonio Express-News“ (založen roku 1865) upozorňuje, že identifikace především psů, koček aj. živočichů pomocí RFID mikročipů nepředstavuje stoprocentní záruku navrácení zatoulaného zvířete zpět domů k právoplatnému chovateli. Především se nyní ukazuje: lidé běžně nacházejí ztracené domácí čtyřnohé mazlíčky, ale nejsou vybaveni čtečkami, aby mohli zjistit číslo implantovaného čipu a posléze díky tomu také komu živočich patří. Řada občanů v dobré víře např. dá nalezenému pejskovi/kočičce najíst a pak je vypustí zpět na ulici, aby si sami našli cestu domů. V dalším případě si je lidé nechají - přijmou za své. Celý čipovací systém pak nefunguje: je de-facto zbytečný. Jako řešení navrhuje autorka článku vývoj aplikace pro chytré mobilní telefony, které by uměly signál čipu pod kůží zvířete přečíst a domácího mazlíčka také ihned identifikovat. 

 

  • Web italského deníku „Il Giorno“ hlásí vážné selhání čipovacího systému identifikace čtyřnohých domácích mazlíčků. V případě identických štěňat označených RFID mikročipem došlo totiž k administrativní chybě a k záměně údajů v chovatelské databázi. Hasiči i místní italská média už byli připraveni propagovat příběh o šťastném shledání ztraceného zvířete se svým majitelem a to vše díky ´úžasnému´ podkožnímu transpondéru. Nicméně nakonec se ukázalo, že přivezli chovateli domů úplně cizího psa. 

 

  • Nasazení čipovacích komand v Itálii.

 

  • Velmi rozsáhlý článek zveřejněný na webu irského prestižního deníku „The Irish Examiner“ (založen roku 1841) mapuje současný trend čipování lidských bytostí a poukazuje na všechna zatím známá pro/proti takovému invazivnímu kroku.

 

  • Web prestižního amerického magazínu wired.com zveřejnil text, který predikuje mohutný nástup transhumanismu, různých implantátů v lidských tělech a holduje pro omezení dalšího nárůstu lidské populace skrze kontrolní/identifikační/antikoncepční mikročipy.

 

  • RFID audio-knihy a MP3 písničky pro důchodce.

Necipujtenas.CZ

#10 TOP 09 a Piráti: Stop vynucování čipování! ČR

2014-08-18 15:04

Společenství webu Necipujtenas.CZ oslovilo před letošními říjnovými komunálními volbami zástupce řady politických stran/hnutí. Předložilo jim k vyjádření otázky, které zajímají občany Ostravy: lidé chtějí znát odpovědi/řešení nabízené jejich budoucími zastupiteli.

Již minule se mohli naši čtenáři seznámit s názory zástupce Sdružení nezávislých kandidátů „Polančané pro Polanku“ aStrany svobodných občanů (Svobodnív článku publikovaném na adrese http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/svobodni-pro-svobodu-a-nezavisli-pro-cipy-cr.aspx .

Dnes Vám pro změnu přinášíme exkluzivní rozhovor s Váženým panem Karlem Fuzikem (člen České pirátské strany/Piráti/ a někdejší předseda Místního sdružení Pirátů Ostrava) a Váženým panem Ing. Jaroslavem Mourečkem (zastupitel TOP 09 v městském obvodu Ostrava-Jih a místopředseda ostravské Regionální organizace TOP 09), kteří se rozhodli otevřeně reagovat na dotazy s tématikou nezákonného vynucování implantací cizích elektronických předmětů do živých těl zvířat (čipování) a souvisejících tlaků na prolamování ústavně chráněnýchpřirozených práv/svobod.

Výsledkem je podnětné srovnávací interview: Překvapivě ukazuje, že i v Ostravě existují neohrožení ´šampiónodpovědné občanské svobody - jen zatím neměli prostor pro své vyjádření. Pánové Fuzik i Moureček se v rozhovoru níže prezentovali jako politici s pochopením pro svobodomyslné voliče, jejich rodiny, přátelé/známé a pro bytostnou touhu člověka klidně žít/dýchat bez zásahů moci výkonné nebo jakéhokoliv vlivného papaláše s mocenskými choutkamiotravovat a komplikovat lidem jejich už tak těžký život. Zároveň oba dva politici veřejně deklarovali: rádi by občanůmnabídli celou paletu možností, jak se mohou kdykoliv podílet na správě své obce. 

Našim čtenářům - především Vám voličům - z celé České republiky i zahraničí se tak dostává do rukou další ukázka ideového světa ostravské politické reprezentace a hlavně předvolební klíč k tomu: pro koho na podzim 2014 hlasovat.Občané Ostravy mohou díky tomu zjistit, které osobnosti by po svém zvolení dokázaly vhodným způsobem v zastupitelstvech navzájem spolupracovat za účelem obhajoby ideálů svobody + zachování přirozených lidských ústavních práv/svobod.

Celý rozhovor je k dispozici ZDE: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/top-09-a-pirati-stop-vynucovani-cipovani-cr.aspx

Necipujtenas.CZ

#11 Zprávy z ANTI-čipovací fronty!

2014-08-19 15:55

Zprávy 

Čipovací komanda v Itálii; porušování domovní svobody a vynucování implantací cizích elektronických předmětů do živých těl zvířat; pokuta 1.200 eur (cca 33.000,-Kč) za neočipování štěňat. 

Globální tisková agentura Associated Press (AP) a web amerického prestižního deníku „The Tribune“ (založen roku 1885) hlásí další případ nefunkčnosti systému čipování psů. 

Web britského listu „The Sheffield Telegraph“ (založen roku 1855) poukazuje na vážnou nefunkčnost čipovacího systému identifikace zvířat a to díky neaktualizování údajů v chovatelských databázích.

Web prestižních italských novin „La Nazione“ (založen roku 1859) informoval o nefunkčnosti čipovacího systému identifikace zatoulaných čtyřnohých domácích mazlíčků. Nalezené zvíře se přesto podařilo během několika dnů úspěšně navrátit zpět k původnímu chovateli díky práci nadšených dobrovolníků a rozšiřování informací na sociálních sítích.

Zpravodajský web Stuff.co.nz (cca 5 milionů unikátních přístupů jen za duben 2012; stránky poskytují prostor pro články druhého a třetího nejčtenějšího novozélandského deníku) hlásí další případ nefunkčnosti identifikačního systému čipování domácích zvířat. 

Irský online zpravodajský web “TheJournal.ie” přinesl článek o tzv. ´módním/trendy čipování´ lidských bytostí. Mj. přemýšlí o zavedení implantací identifikačních mikročipů v případě novorozenců. 

Web deníku “Il Tempo” (založen roku 1944) připomněl svým čtenářům v srpnu 2014 vyjádřeni poslance italského parlamentu pana Paola Berniniho (zvolen za Hnutí pěti hvězd - “MoVimento Cinque Stelle”), jenž roku 2013 varoval před nástupem čipování lidí a úzce související kontrolou populace i finančních transakcí každého člověka.

Více se dočtete na : http://www.necipujtenas.cz/#ixzz3AqzhiHht